Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-10-13 10:32:00

Týdeník Žatecké noviny č. 41 vychází ve středu 14. října!

Ve druhém říjnovém vydání Žateckých novin se dočtete o VÝSLEDCÍCH druhého kola senátních voleb, nízké volební VOLEBNÍ ÚČASTI, novém ODBĚROVÉM MÍSTĚ v Lounech, rekonstrukci KAPLE V TVRŠICÍCH, prvním ročníku BEZDĚKOVSKÉ DRAKIÁDY, dalším NATÁČENÍ ve filmaři oceňovaném Žatci, PARTICIPATIVNÍM ROZPOČTU, blížícím se ZÁNIKU VLAKOVÉ ZASTÁVKY Sádek u Žatce, schválení rozpočtu pro NOVÝ DĚTSKÝ BAZÉN na letním koupališti, fungování NEMOCNICE ŽATEC v normálním režimu a AFRICKÝCH FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH.

Sportovní strana nabídne výhru fotbalového SLAVOJE nad Modrou, krátké zpravodajství z NÁRODNÍ HÁZENÉ a dvě porážky v řadě za sebou pro STOLNÍ TENISTY Žatec B. Opět, bohužel, nenabídneme žádnou pozvánku na sportovní akce, ale dozvíte se, jak je na tom FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS po osmém kole.

Na kulturní straně zveřejňujeme fotografii z procházky městem třeťáků ze ZŠ Komenského alej v rámci projektu MĚSTO ŽATEC. Dozvíte se o PŘEDČASNÉM UKONČENÍ sezóny na Zámku Stekník, zavření MĚSTSKÉHO DIVADLA i všech objektů REGIONÁLNÍHO MUZEA K. A. Polánka v Žatci. Kvůli koronavirovým opatřením, kdy si musí kultura opět na chvíli zdřímnout, je vydání bez KULTURNÍHO SERVISU.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video