Mateřské školy Alešova a Písečná se zavírají

Redakce 2020-10-22 12:52:33

CHOMUTOV – Mateřská škola U Sluníčka, Alešova 2451 a Mateřská škola Kvítek, Písečná 5072 budou v termínu od 26. října 2020 do 6. listopadu 2020 uzavřeny zřizovatelem, a to z důvodu nedostatku pedagogických pracovníků v organizaci Mateřská škola Chomutov, p.o. v souvislosti s pandemickou situací Covid- 19. „Byť se snažíme, jak můžeme, abychom školky mohli nechat otevřené, musíme k tomuto kroku přistoupit“, řekl náměstek primátora Mgr. Milan Märc.

Kritérium výběru školek, které budou zřizovatelem ve výše uvedeném termínu uzavřeny, byl počet dětí, které školku v současnosti navštěvují. „Všem dětem z těchto školek, bude nabídnuto jiné zařízení, které budou moci navštěvovat během uzavření školek Alešova a Písečná“, uvedla vedoucí Odboru školství Ing. Martina Kalová a zároveň dodala „Prosíme rodiče dětí z těchto, i ostatních školek, aby v případě, že si mohou nechat děti doma, tak učinili a pomohli tak co nejdéle chod celého organizace udržet“.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video