Opět zasedal Krizový štáb města Chomutov

2020-11-03 10:32:00

CHOMUTOV – Včera 2. listopadu opět zasedal Krizový štáb města Chomutov, aby koordinoval informace a případné kroky spojené s epidemiologickou krizí v našem městě a blízkém okolí.

Pravidelná jednání Krizového štábu města Chomutov pokračují. V pondělí se zástupci štábu sešli zhruba k hodinové schůzce. Jednání se tradičně zúčastnili zástupci vedení města i magistrátu a příslušní úředníci krizového řízení, zástupci Krajské hygienické stanice, nemocnice Chomutov, Policie České republiky, Městské policie Chomutov a Hasičského záchranného sboru. K nedělní 18. hodině bylo v okrese Chomutově pozitivně testováno 146 osob, oproti předchozím dnům se jedná o mírný pokles.

V chomutovské nemocnici je momentálně hospitalizováno 120 pacientů, dalších 16 vyžaduje intenzivní péči a 7 z nich pak umělou plicní ventilaci. Pacienti, jejichž zdravotní stav to umožňuje jsou průběžně propouštěni do domácího ošetřování. Akutní péče je poskytována bez omezení. Policie České republiky hlásí úbytek výjezdů spojených s rušením nočního klidu. Městská policie Chomutov takových výjezdů eviduje v jednotkách za noc. „Takový je stručný souhrn aktuální situace, tu však budeme nadále sledovat a aktivně řešit. Další jednání Krizového štábu je naplánované již na pondělí 9. listopadu,“ uvedl na závěr primátor statutárního města Chomutova Marek Hrabáč.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video