Basketbalisté odehráli v nové sezoně dva zápasy

Lucie Steklá 2020-11-05 20:54:00

Dvě utkání a obě vítězná. Jen tolik stihli odehrát v nové basketbalové sezoně hráči Basket Akademy Louny, než všechen sportovní život zastavila vládní nařízení.

Lounští basketbalisté k úvodnímu utkání oblastního přeboru mužů skupiny B nastoupili první říjnový pátek na domácí palubovce. Soupeřem jim byl tým ASK Lovosice, který si odvezl prohru rozdílem dvaceti bodů. BA Louny – ASK Lovosice 86:66. O týden později lounští basketbalisté zvítězili i ve svém prvním venkovním utkání, kdy porazili tým BA 2006 Roudnice 72:84. ,, Jediné, co dnes kazí radost našich mužů z jasného vítězství na palubovce BA Roudnice je, že to bylo asi zřejmě na delší dobu poslední naše mistrovské utkání,“ uvedli basketbalisté po vítězném utkání. V tabulce jsou tak Louny po třech kolech soutěže druhé se čtyřmi body a skore 170:138. Soutěž vedou Levharti Chomutov s pěti body za dvě výhry a jedno zaváhání v úvodním kole, v němž prohráli s Lovosicemi. Chomutov má oproti Lounům utkání k dobru. Během omezení sportovních akcí přišli muži BA Louny o utkání s Baníkem Most, 6. listopadu ,,měli“ hrát na palubovce vedoucího Chomutova.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video