Anketa mezi občany městu napoví, co dál s Daliborkou?

Lucie Steklá 2020-11-20 15:22:00

Louny (lus) Pro budovu ,,Daliborky“, která je v majetku města Louny a v současné době v ní sídlí Státní okresní archiv Louny, hledá její vlastník budoucí využití.

Jedinečná kulturní památka v centru Loun se má uvolnit na jaře roku 2022. Jak by se unikátní prostory domu, který má z historického po-hledu obrovskou hodnotu, mohly využít, nyní město zjišťuje prostřednictvím ankety na svých webových stránkách.

Občané v ní mohou vybrat jednu z třinácti nabízených variant možného využití. Variantami využití jsou: reprezentační prostory - obřadní síň, městské informační centrum, multifunkční centrum, síň osobností regionu, expozice fotografického umění s lounskou tematikou, výstavní síň – galerie, kongresový salonek pro školení a semináře, klubovna pro seniorské kluby a spolky, komunitní centrum, malý koncertní sál, multifunkční projekt muzea a galerie, pronájem - minipivovar, pohostinství, hotel nebo možnost prodeje. Zájemci mohou samozřejmě navrhnout také jinou možnost využití, která se jim zdá pro budovu Daliborky vhodná. Anketu mohou zájemci vyplňovat až do 30. prosince.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video