Chomutovský magistrát rozšiřuje úřední hodiny pro veřejnost

2020-11-30 15:51:00

CHOMUTOV – Magistrát města Chomutova s účinností od 1.12.2020 rozšiřuje otevírací dobu pro veřejnost. „Z důvodu neustávajícího vysokého zájmu o všechny agendy a po dohodě s ministerstvem vnitra přistupujeme k rozšíření provozních hodin, úřad bude tedy pro veřejnost otevřen každý všední den kromě pátku,“ vysvětlil tajemník magistrátu Robert Plechatý.

Chomutovský magistrát bude otevřen pondělí a středa v čase 8:00 – 11:00 a 15:00 – 17:00 hodin, a nově také v úterý a čtvrtek v čase 8:00 – 11:00 a 13:00 – 15:00 hodin. Občané města k návštěvě magistrátu musí využít rezervační systém přístupný na webové adrese rezervace.chomutov.cz. Z pohodlí a bezpečí domova si objednají vhodný termín. Rezervaci lze získat na všechny dostupné agendy, které chomutovský úřad poskytuje. K samotnému objednání je potřeba vyplnit pouze jméno a e-mailovou adresu, kam systém během pár okamžiků odešle potvrzovací PIN. Při příchodu na úřad pak tento PIN zadá klient do vyvolávacího systému.

Občané, kteří rezervaci nezvládnou sami, mohou o pomoc požádat Informační servis magistrátu telefonicky na čísle 474 637 111. „Věřím, že občané tento přístup uvítají. Chceme naše služby poskytovat maximálně efektivně, ideálně bez front a zbytečného čekání v prostorách úřadu,“ dodal tajemník chomutovského magistrátu.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video