Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-12-08 11:48:00

Týdeník Žatecké noviny č. 49 vychází ve středu 9. prosince s programem TV POHODA ZDARMA!

Ve druhém prosincovém vydání Žateckých novin se dočtete o STAVBĚ LETADLA dvou nadšenců z Klubu letecké amatérské asociace Žatec, výstavě ŽATEC V ZIMĚ, povolených NÁVŠTĚVÁCH V DOMOVĚ SENIORŮ, změně právní formy NEMOCNICE ŽATEC, řízení pod vlivem NÁVYKOVÉ LÁTKY devatenáctiletého mladíka, MIKULÁŠSKÉ NADÍLCE v Základní a Mateřské škole v Tuchořicích, Bezděkově a MŠ speciální, otevřené SAUNĚ, nové služebně DÁLNIČNÍ POLICIE na Průmyslové zóně Triangle, KAMÍNKÁCH PRO RADOST, pokračování projektu ŠANCE PRO OZP, novém OBŘÍM ADVENTNÍM VĚNCI na Kruhovém náměstí a LISTOPADOVÉ NEHODOVOSTI na silnicích v našem okrese.

Sportovní strana nabídne reportážní fotografii z ADVENTNÍHO BĚHU ŽATCEM, otevření PLAVECKÉHO BAZÉNU a navrácení plavců k tréninkům a článek o tom, zda stejně jako v nedalekých Podbořanech vznikne i v Žatci PUMPTRACK PRO CYKLISTY.

Na kulturní straně vám představíme další z OSOBNOSTÍ z historie našeho královského města, a to FRANTIŠKA LADISLAVA KOPECKÉHO. Také prozradíme, že se OTEVŘELA MUZEA i GALERIE, pozveme vás společně s knihovnou na VÁNOČNÍ WORKSHOPY a informujeme o PŘESUNU PŘEDSTAVENÍ městského divadla. Jaké kulturní akce již lze po dlouhé odmlce v našem městě a okolí navštívit, se dočtete v KULTURNÍM SERVISU.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video