Úvod   /   Zprávy   /   Trable se zvířaty

Trable se zvířaty

Redakce 2021-01-06 12:50:00

KADAŇ (r) — Ve „zvířecí detektivy“ se poslední měsíc loňského roku proměnili kadaňští strážníci. Nejprve se v pondělí 14. prosince na městskou policii kolem druhé hodiny odpoledne obrátil muž z Věžní ulice, který se obával, že má v matraci hada. Strážníci ale po prohledání všech možných míst v jeho bytě neobjevili hada ani stopy, které by jeho přítomnosti nasvědčovaly.

„Muž uvedl, že měl v bytě i potkany a pohyb pod matrací mohl způsobit tento hlodavec,” informovali o dalším vývoji „zapeklitého případu” strážníci. Ti muži před odchodem doporučili aby v případě, že by skutečně hada ve svém bytě znovu zahlédl, znovu zatelefonoval na tísňovou linku. V každém případě mu ale poradili obrátit se na deratizační službu.

Ještě týž den taktéž v časném dopoledni se na městskou policii obrátili zaměstnanci Skládky Tušimice a oznámili jim, že v jedné jímce uvízla liška a nemůže se z ní vlastními silami dostat ven. Strážníci na místě zjistili, že důvodem je jílovitý a tím pádem extrémně klouzavý povrch jímky. Hrozilo proto, že zvíře na místě zbytečně uhyne. Strážníci použili odchytovou tyč a lišce pomohli dostat se ven. Následně byla vypuštěna do volné přírody.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video