Policie pátrá: Neviděli jste tyhle dva hledané muže?

Redakce 2021-01-12 10:29:11

CHOMUTOV (r) — O pomoc při pátrání po dvou hledaných osobách žádají veřejnost chomutovští policisté. Oba dva před spravedlností prchající muži jsou podezřelí ze spáchání blíže nespecifikovaných trestných činů, nicméně podle policie nejsou ozbrojení ani nebezpeční svému okolí.

Prvním hledaným je 32letý Jan Čarný. Na podezřelého, který s policií nespolupracuje a vyhýbá se jí, jak může, byl okresním soudem vydán souhlas se zadržením. Podle poznatků kriminalistů by se muž měl pohybovat v Chomutově.

„Policisté tímto žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud máte informace, kde se muž nachází, anebo které by mohly vést k jeho vypátrání, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu,“ uvedla chomutovská policejní Miroslava Glogovská.

Hledaný Jan Čarný, narozený 18. října 1988, na první pohled vyhlíží mladší, než ve skutečnosti je. Jeho zdánlivé stáří se podle policistů pohybuje mezi pětadvaceti až třiceti lety. Podezřelý je vysoký 167 až 169 centimetrů a je hubené postavy. Má hnědé vlasy i oči a nosí krátké vousy (strniště), střižené na bradku.

I druhý hledaný by se měl podle kriminalistů pohybovat v Chomutově. Je jím 27letý Václav Koubský, taktéž podezřelý z trestného činu. Ani on během vyšetřování s policií nespolupracuje, a proto na něj Okresní soud v Chomutově vydal souhlas se zadržením.

Hledaný se narodil 28. března 1993 a na rozdíl od předchozího podezřelého svůj věk od pohledu nezapře — podle policistů vypadá zhruba na 25 až 30 let. Václav Koubský je 168 centimetrů vysoký, rovněž hubené postavy a hnědých vlasů. Oči má zelenohněhé a vousy v době vyhlášení pátrání nenosil. Markantním znamením je u něj takzvaný tunelový piercing levého ušního lalůčku.

Také v jeho případě policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud máte informace, kde se hledaný muž nachází, anebo které by mohly vést k jeho vypátrání, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video