Autobusová zastávka v Bezděkově má nový stylový vzhled!

Hedvika Mašková 2021-01-13 10:00:00

Partě nadšenců sdružující se kolem Leteckého muzea Korea-Merkur v Bezděkově nedocházejí síly a na konci roku se rozhodli přemístit z interiérů muzea do venkovního prostoru. Na návsi v Bezděkově zcela změnili tvář autobusové zastávky.

,,Na základě smlouvy s městem jsme si zastávku pronajali a vyvedli jsme ji v leteckých barvách tak, aby ladila s novou fasádou našeho muzea,” vysvětlil iniciátor myšlenky vzniku muzea v Bezděkově a majitel budovy, v němž se nachází, František Blahout, který doplnil, že od října minulého roku se usilovně pracuje také na novém sociálním zázemí: ,,Pro návštěvníky muzea jsme zrekonstruovali chodby a WC a vylepšili služby tím, že si budou moci dát v muzeu kafíčko, nebo něco na pití v malém leteckém baru. Také jsme připravili místnost pro nový letecký trenažér pro dvoumístnou posádku. Vzniká i nová expozice demonstrující technické zázemí zabezpečení letů na bývalém letišti Korea. Dokončení počítám koncem ledna, letecký trenažér snad do zahájení muzejní sezóny.”    

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video