VHV otevřelo nové hobby centrum

Lucie Steklá 2021-01-18 17:31:36

Nová prodejna VHV je od soboty 16. ledna 2021 otevřena v Lounech. Hobby centrum na východním okraji Loun otevřeli minulý pátek symbolickým přestřižením pásky zástupci společnosti VHV a města Louny. Otevření proběhlo kvůli pandemickým omezením v komorní atmosféře.

Všem zákazníkům je za současných omezení kvůli pandemické situaci otevřeno zahradní centrum se samostatným vstupem a také prodej domácích potřeb ORION, prodejna je otevřena pouze pro podnikatele a majitele živnostenského oprávnění. Zákazníci se mohou těšit na široký sortiment stavebního materiálu, elektra, nářadí, sypkých směsí, železářství, ochranných pomůcek, barev, zahradní techniky, hnojiv či substrátů. Sortiment prodejny na sebe navazuje, začíná zahradou, pokračuje nářadím, přes barvy a domácí potřeby až ke koupelnám a kuchyním Siko, kde si zákazníci mohou prohlédnout dvacet dva ukázkových koupelen a deset kuchyní. 

Prodejna sídlí v ulici Václava Majera 2999, 440 01 Louny. Otevřeno má pondělí - sobota 7:00 - 18:00 hodin, v neděli 8:00 - 17:00 hodin.

Hobby centrum, zahrada a stavebniny se rozkládají na 18 600 metrech čtverečných. Prodejna zaujímá plochu 3 600 m2, z toho samotná prodejna 1 800 m2, zahradní centrum na 720 m2 a sklad na ploše 1 080 m2. Stavba trvala čtrnáct měsíců a vyžádala si investici 94 milionů korun.

,,Vždy jsem si pokládal otázku, co tady bude, až tu nebude armáda. Díky městu tu vznikla obytná čtvrť. Stojí tu více než 130 domů a přibudou desítky bytů, vzniklo nové náměstí a v neposlední řadě tu vzniká takovýto areál, který poslouží našim obyvatelům. Dnes střižením pásky předáváme občanům vstupní bránu a přejeme, aby tu našli to, co hledají. Žijeme v nelehké době pandemie, proto se tu scházíme v takto omezeném počtu a to je mi velmi líto,“ uvedl při otevření prodejny majitel společnosti Jiří Markup.

Otevření nového areálu nabídlo příležitost si zavzpomínat. ,,Před revolucí jsem osobně založil svoji externí pracovní skupinu a začal jsem provozovat stavební činnost, se lžící, lopatou a krumpáčem. To byly ty začátky, které daly možnost, že jsme mohli rozvíjet podnikání, že jsme začali nakupovat vlastní techniku, nabírat lidi a rozvíjet se až do dnešní doby. Od samého začátku činnost zaměřovali na výstavby a bylo potřeba mnoho materiálu, to vedlo k založení společnosti, která si na sebe vydělá. A byla to správná cesta a letos společnost VHV slaví třicet let. Bohužel, loňské oslavy 30. výročí založení sesterské společnosti Ekostavby Louny se nemohly uskutečnit, proto jsme naši třicetiletou cestu připomněli vydáním časopisu. Ve VHV jsme začínali ve skromných prostorách, postupně jsme kupovali pozemky v Žatci, kde máme podobné zázemí a stále jsme cítili, že lounské zázemí nesplňuje představy ani naše ani obyvatel Loun. Bylo to těžké rozhodování, ale dnes jsme rád, že máme toto nové zázemí - objekt, který bude sloužit našim občanům,“ přiblížil vznik centra J. Markup a podotkl: ,,Bez dobrého týmu a dobrých lidí, bychom takových výsledků nikdy nedosáhli. A jsem velmi rád, že takové lidi u nás ve VHV máme.“

Vedení společnosti věří, že zákazníci ve VHV najdou to, co potřebují a společnost bude natolik flexibilní a bude se umět přizpůsobit jejich potřebám. ,,Když jsem začínal podnikat s řadou mých vrstevníků, nikdy jsme si nemysleli, co bude za třicet let. A za třicet let jsme si všichni položili otázku, kdo bude po nás pokračovat. Jsem rád, že mám své děti Jirku a Pavlínu, kterým důvěřuji a mohu se na ně spolehnout.“ uvedl na závěr otevření hobby centra VHV Jiří Markup. (PI)


Napsal(a): INZERCE

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video