Chomutovský magistrát od pondělí opět funguje v běžném režimu

2021-02-15 14:32:20

CHOMUTOV – Magistrát města Chomutova s účinností od 15.2.2021 rozšiřuje otevírací dobu pro veřejnost. „Dle aktuálních vládních nařízení bude od dnešního dne úřad fungovat podle běžných úředních hodin, které byly v době před pandemií. Úřad tedy bude pro veřejnost otevřen každý všední den kromě pátku,“ upřesnil tajemník magistrátu Robert Plechatý.

Chomutovský magistrát bude otevřen v úřední dny pondělí a středa v čase 8:00 – 17:00 hodin a v úterý a čtvrtek v čase 8:00 – 15:00. Kromě pátku jsou dveře magistrátu otevřené a občané by měli využít rezervační systém, který je přístupný na webové adrese rezervace.chomutov.cz, aby se zamezilo vytváření front a hromadění velkého množství lidí na jednom místě. Doporučujeme, aby občané využili k návštěvě magistrátu také úterky a čtvrtky, kdy není tak vysoká obsazenost, jako v pondělí a ve středu. „Chtěli bychom apelovat na občany města, aby využívali rezervačního systému. Z pohodlí domova si mohou objednat vhodný termín a nečekat ve frontě. Lidé, kteří budou mít vytvořenou rezervaci, mají přednost před neobjednanými klienty a vše potřebné si vyřídí bez čekání,“ doplnil primátor města Marek Hrabáč.

K samotnému objednání je potřeba vyplnit pouze jméno a e-mailovou adresu, kam systém během pár okamžiků vygeneruje potvrzovací PIN. Při příchodu na úřad klient tento PIN zadá do vyvolávacího systému a následně bude odbaven. Občané, kteří rezervaci sami nezvládnou, mohou o pomoc požádat informační servis magistrátu telefonicky na čísle 474 637 111.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video