FOTOGALERIE: Krásná zima vytáhla lidi ven - vyrazili na sníh i na led

Alla Želinská 2021-02-24 01:20:00

Po distanční výuce hop do stopy... Na kopec do zámeckého parku... Schillerův park sjíždějí děti... Bruslení u vodojemu... Z Blšan do Siřemi na běžkách... Bobovačka pod kostelem.

Martina Myšková z Buškovic je učitelka a ráda sportuje. Běžky v těchto zasněžených dnech pro ni byly jasnou volbou. Ať už v okolí Buškovic, nebo kousek dál. „Buškovickou magistrálu vyšlápli místní, není to skútrem, ale také super. V pátek jsme poprvé vyzkoušeli i okruh projetý Štorkovic skútrem z Buškovic do Hluban… bylo to skvělý. Díky za upravenou trať! Běžkujeme celá rodina – manžel Martin a kluci – Pepča, Vojta a Martin,“ uvedla Martina.

Daniel Barták ze Pšova spolu se svými sestrami Nikčou a Míšou rádi bobují, sáňkují i koloběžkují! „Dnešní den jsme strávili zase v Krásném Dvoře. Je tam super kopec!” hlásil Dan předminulý čtvrtek. Sníh si v posledních dnech užili také na Rubínu, Andělské hoře nebo na Měděnci. 

Velmi frekventovaným místem byl v minulých dnech Schillerův park v Podbořanech, kam míří rodiče s dětmi, aby si užili zasněžené kopce. Zasáňkovat se vydali na Valentýna také sourozenci Vašek, Martin a Marek Repkovi z Podbořan. „Rádi chodíme s dětmi sem, a také za koupaliště,” říká maminka Zdeňka Repková. Zasněžené kopce podbořanského parku děti sjíždějí na bobech, sáňkách, plastových lopatách, „pekáčích” či jen na igelitkách naplněných sněhem. Hlavně že to jede! 

„Jaký si to uděláš, takový to máš,” řekl si Jiří Fišer a šel v sobotu ráno připravit led na rybníčku u městského koupaliště v Podbořanech, aby si odpoledne mohl zabruslit a zahrát hokej se synem Jirkou. Bydlí jen kousek a pořádně zamrzlá vodní plocha téměř „u baráku” se nabídla jako dobrá alternativa zavřeného kluziště. 

Rodina Skalických z Blšan vyrazila v uplynulých dnech na běžkařský výlet do nedaleké Siřemi a zpět. „Bylo to super!” pochvalovali si. 

Zimní nadílka v Podbořanech nadchla v uplynulých dnech hlavně děti. Stavěly sněhuláky, bobovaly na kopci pod kostelem i u fary, sáňkovaly s rodiči, na vycházkách pozorovaly a užívaly si zasněžené město. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video