Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-03-09 10:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 10 vychází ve středu 10. března.

V desátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o PTAČÍ CHŘIPCE na Žatecku, druhé výzvě pro PODNIKATELE, vyřezání stromů a náletových dřevin v okolí MINERÁLNÍHO PRAMENE ve Stekníku, nových VITRÁŽOVÝCH OKNECH v synagoze, klesající počet DOPRAVNÍCH NEHOD, slunečném víkendu na KATASTRU OBCE, rozepři města a praktických lékařů v otázce CHYBĚJÍCÍCH LÉKAŘŮ při pomoci s očkováním proti covidu-19, přetrvávajícím ZÁKAZU NÁVŠTĚV ve Věznici Nové Sedlo, online WORKSHOPECH projektu Místa zblízka, informacích MĚSTSKÉ POLICIE a nové výzvě ČIN ROKU.

Sportovní strana nabídne rozhovor s musherem LUKÁŠEM KLÍMOU o tom, jak koronavirus ovlivnil aktuální sezónu, jakou rychlostí dokáží jeho psí spřežení jet a některé další zajímavosti ze zákulisí tohoto dobrodružného sportu.

Na kulturní stranu jsme si pro vás připravili LITERÁRNÍ OKÉNKO s dvěma povídkami z knihy ,,POHODOVÍDKY“ od Aleše Stroukala. Pozveme vás také na ONLINE VÝSTAVY.

Na společných stranách naleznete rozhovor s háčkařkou MILOSLAVOU ONUCOVOU a režisérem a scénáristou JAROSLAVEM WAGNEREM, články o výstavbě OBCHVATU ŽIŽELIC, domácím pečení s ŽATECKOU KNIHOVNOU a také další seriál EXKURZE PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video