Zemřel Miloslav Sklenka, předseda OFS Louny a dlouholetý fotbalový rozhodčí

Lucie Steklá 2021-03-11 12:07:00

Miloslav Sklenka zemřel ve středu 10. března ve věku 77 let. Poslední rozloučení s Miloslavem Sklenkou se uskuteční ve čtvrtek 18. března 2021 od 11 hodin ve smuteční síni v Žatci. Rozloučení je určeno jen pro blízkou rodinu. Veřejnost se může s fotbalovým rozhodčím a předsedou OFS přijít rozloučit od 10.45 hodin, kdy bude síň na patnáct minut před smutečním obřadem zpřístupněna.

Smutná zpráva dorazila v dopoledních hodinách na Ústecký krajský fotbalový svaz z okresu Louny. ,,Včera nás navždy opustil pan Miloslav Sklenka, předseda OFS Louny, dlouholetý rozhodčí a delegát, kamarád a pro fotbal zapálený člověk. Zemřel ve věku 77 let. Všem pozůstalým upřímnou soustrast. Čest jeho památce!" uvedl svaz. 

M. Sklenka žil v Žatci. Fotbalovou kariéru odstartoval ve Staňkovicích, kde později začal i svoji funkcionářskou kariéru. V té později pokračoval v žateckých klubech AFK a po sloučení klubů ve Slavoji Žatec.

Předsedou Okresního fotbalového svazu Louny byl třicet let. Svoje povolání, delegáta ČSTV, mohl skloubit s vášní k fotbalu a vykonávat tak současně také funkci fotbalového rozhodčího v utkáních na okresních trávnících a delegáta krajských soutěží, a to až do fotbalového podzimu roku 2019. Jako rozhodčí v posledních letech ,,pískal“ zápasy mládeže. Fotbal byl životním koníčkem M. Sklenky.


V jednom dni tak fotbalová scéna Ústeckého kraje přišla o druhého muže. Jen o několik minut dříve svaz oznámil, že ve věku 66 let zemřel dlouholetý kolega, rozhodčí a kamarád pan Jaroslav Jirsák z Benešova nad Ploučnicí. ,,ÚKFS vyjadřuje rodině a pozůstalým upřímnou soustrast. Čest jeho památce!" dodal svaz.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video