Květnová výzva ,,Do práce na kole” čeká na účastníky

Lucie Steklá 2021-03-16 20:09:00

Lounsko (lus) Do práce na kole. To je výzva, kterou vyhlížejí cyklisté několikrát do roka. Další, květnová, výzva je za rohem. Cílem výzvy Do práce na kole je motivovat co nejvíce lidí, aby k dopravě používali jízdní kolo nebo jakoukoli bezmotorovou formu dopravy včetně běhu a chůze.


Letos iniciativa přichází s novým vizuálem od Toy_Box, vlastní appkou a také možností soutěžit, i když „trčíte“ na homeoffice doma. Bezmotorová doprava dostává v době pandemie nový smysl a firmy mohou akci využít jako bezpečný teambuilding. Loni se do akce zapojilo 16 tisíc účastníků.

Partnerem lounské výzvy jsou Město Louny a Kola Chrobák, kteří vyzývají zaměstnavatele lounského regionu, aby své zaměstnance v této výzvě podpořili. ,,V předchozích letech se možná vaši lidé účastnili květnové akce Do práce na kole. Budeme rádi, když je znovu podpoříte, třeba úhradou startovného. Pokud ještě do výzvy zapojeni nejste, rádi bychom vás pro ni získali,“ uvedl Jan Žalud ze spolku Přívoz LN, který akci na Lounsku organizuje.

Rok 2021 bude čtvrtým rokem zapojení pro Louny. ,,Město již má svou stálou komunitu cyklistů a chodců, kteří se účastní nejen hlavní květnové výzvy, ale velice úspěšně zvládají i lednovou a zářijovou etapu. Mezi týmy vidíme zástupce různorodých firem z regionu. Vyzýváme i další zaměstnavatele, ať své lidi učiní zdravějšími, spokojenějšími a výkonnějšími tím, že jim vytvoří podmínky k cestám do práce na kole,“ dodal J. Žalud. Pro účastníky je připraveno několik doprovodných akcí, například Kafe/Mošty zdarma na triko, slevy u partnerů, vyhlášení vítězných týmů s hodnotnými cenami.

Zájemci o zapojení se do květnové výzvy najdou více informací na webu ,,lounské výzvy”: dopracenakole.cz/mesto/louny


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video