V Blatně zvažují, jestli se nevrátit do okresního přeboru

Jan Vnouček 2012-05-30 00:46:00

Sokol Tuchořice : TJ Blatno 3:3 (2:3) Blatenským se na jaře v I.B třídě nedaří a jen vzpomínají na podzimní euforii, kdy chvíli jako nováček i vedli tabulku. A namále měli i v Tuchořicích. Než se rozkoukali už v 19. minutě po střelách Klince a Smékala prohrávali 2:0.  Vždy je ale zdobil důraz a agresivita, a tak i teď  donutili domácí během tří minut ke třem fatálním minelám. 

Ve 24. po zaváhání obránce střílel Josef Kohout. Ve 26. udělal minelu tuchořický brankář Kořán a Pavel Loukota vyrovnal. A ve 27. po další nedůslednosti Malecký vybojoval míč a Kohout si znovu vychutnal celou obranu – 2:3. To ovšem bylo ze strany hostů všechno. Chyběl jim především kvalitní přechod do útoku. A celý druhý poločas až na úplný závěr se hrál na jejich branku. Tuchořičtí nakonec vyrovnali z ukázkového trestného kopu Klincem, ale na víc se nezmohli. Bod je pro Blatno úspěchem, přesto trenér Tomáš Adámek štěstím nezářil. Chybělo mu pro zranění  a pracovní povinnosti pět hráčů základní sestavy a jak prozradil, výbor vážně přemýšlí, zda se po sezóně administrativně nevrátit zpět do okresního přeboru. A to přesto, že Blatno drží s 33 body bezpečné 8. místo. Více snímku ze zápasu najdete ve fotogalerii na této stránce.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video