Hledají se svědci, kteří mohou pomoci s objasňováním

2021-04-29 07:32:00

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ (tz, r) — Klášterečtí policisté žádají veřejnost o pomoc se zjištěním totožnosti dvou mužů zachycených na fotografiích. Oba byli v úterý 2. března večer přítomni v prodejně potravin Pražské ulici. V té době dosud neznámý pachatel před touto večerkou našel a ponechal si pánskou peněženku s finanční hotovostí a platební kartou, která poškozenému vypadla z kapsy při nastupování do auta. Oba muži by tak mohli přispět k objasnění popsané události, kterou policisté šetří jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

„V případě, že jste některého z mužů poznali, obraťte se prosím s informacemi na telefonní číslo Obvodního oddělení Policie ČR v Klášterci nad Ohří: 974 434 612 nebo 974 434 600, případně na linku 158 nebo osobně přímo na kláštereckou policejní služebnu,“ uvedla okresní policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Foto: Policie ČR (2×)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video