Sezonu na lounském výstavišti zahájí jarní trhy, nahradí Dům a Zahradu. Soutěžte s námi o vstupenky

Jarka Cibulková 2021-05-12 13:06:55

Louny (caj) Od pátku 14. do neděle 16. května proběhne po dlouhé době na lounském výstavišti další akce. Jedná se o prodejní jarní trhy, které nahradí zrušený veletrh Dům a zahrada. Společnost Diamant Expo, pořadatel řady výstav, slibuje až osmnáct prodejců květin - letniček, trvalek, skalniček, begónií, balkónových květin, cibulek, kaktusů, sukulentů, ovocných stromků, ovocných a okrasných keřů, jehličnanů, vřesovištních a masožravých rostlin, cibulí lilií, bylinek… Denně se brány výstaviště v Lounech otevřou od 9 do 17 hodin.


Nebudou chybět ani prodej ovoce a zeleniny, krmiv, osiva, zahradního nábytku, kávy, vína, pečiva, lokálních uzenin, sýrů, rukodělných výrobků, keramiky, ale i nábytku, ložního prádla, klimatizace, tepelných čerpadel, kamínkových koberců a mnoho dalšího.

Zároveň výstava proběhne za dodržení platných hygienických a provozních opatření v souvislosti s epidemií Covid-19. „Jde nám o to najít v současné situaci určitý kompromis a v bezpečné formě návštěvníkům umožnit nákup potřebného zboží. Domníváme se, že prodej na čerstvém vzduchu v našem téměř než čtyř hektarovém areálu, kde budou jednotlivé stánky v dvoumetrových odstupech a lidé se nebudou dotýkat žádných dveří či nákupních košíků, představuje bezpečnou formu k nákupu,“ apelují na návštěvníky organizátoři trhů.

Pro naše čtenáře, kteří by se rádi dostali na jarní trhy do Loun zdarma, tady máme soutěž. Zavolejte nám na tel. 607 700 508 správnou odpověď na otázku: Kolik prodejců květin na jarní trhy zavítá? Prvních pět nejrychlejší volajících se správnou odpovědí odměníme dvěma volnými vstupenkami a dárkem v podobě pěti cibulí lilií. Hodně štěstí.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video