Klášterečtí senioři dostali Priessnitzovy obklady

Redakce 2021-05-20 11:43:33

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ — První květnová středa byla dnem, na který jsme se moc těšili. V kláštereckém Domově pro seniory jsme se sešli s ředitelkou Miroslavou Lizákovou a její zástupkyní Janou Šupovou. Pro obě strany bylo milou příležitostí předání daru v podobě několika desítek zábalů a obkladů Mamavis.

Na daru se podílela jak naše firma Mamavis healing care, tak štědře finančně přispěl náš kamarád a příznivec Marek Lastovka. Ten, ač mladý muž, se rozhodl podpořit ze své mzdy dobrou věc přinášející užitek starším lidem. Za to moc děkujeme!

Předání daru proběhlo v příjemné, srdečné atmosféře. Podle slov paní ředitelky a její zástupkyně určitě najdou užitečné upotřebení krční zábaly (při angíně, nachlazení, bolestech krční páteře), zábaly na hrudník bedra a kyčle (při zánětu průdušek a kyčelních kloubů, suchém kašli, bolestech ledvin), zábaly na kolena (při revmatismu, různých poúrazových stavech), zábaly na zápěstí (při zánětech karpálního tunelu, šlach), zábalové čelenky (při migrénách, bolestech hlavy, nespavosti). Podle paní ředitelky bude největší zájem o kolenní zábaly, a obecně všechny ty, které přinášejí úlevu pohybovému aparátu.

Samozřejmě nechybělo představení příběhu světového přírodního léčitele Vincence Priessnitze, který si můžete přečíst na www.mamakteravi.cz . V živé diskuzi byla dohodnuta i další spolupráce. Na přelom května a června, po dokončení očkování klientů Domova pro seniory, je připravována beseda o zajímavé životní cestě velkého přírodního léčitele Vincenze Priessnitze. A věříme, že se svým zajímavým životním příběhem vystoupí i obyvatelé Domova pro seniory.

Text a foto: Martina Štefanková


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video