Galerie opět otevřely pro veřejnost

Redakce 2021-05-21 07:48:00

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ/KADAŇ — V klášterecké Galerii Kryt po několika měsících absence začíná výstava, která by měla plně uspokojit umělecké i intelektuální choutky návštěvníků. Výstavní rok 2021 zahájila jedním z významných výročí. V lednu uplynulo 25 let od smrti bývalé první dámy a zakladatelky Výboru dobré vůle Olgy Havlové a v Krytu je tak pro vás připravena výstava věnovaná právě osobnosti této mimořádné dámy, s názvem OLGA.

Při návštěvě galerie je nutné dodržovat vládní nařízení – rozestupy, nasazené roušky či respirátory a použít desinfekci. Otevřeno je od pondělí do neděle od 8.30 do 17 hodin.

V kadaňské Galerii Josefa Lieslera prodloužili až do konce června výstavu Lukáše Musila – Ještě dřív, než tohle všechno. Nechte na sebe působit parádní kompozici velkých i menších formátů pláten, objektů, soch a také kreseb. Vše na jednom místě utváří unikátní umělecké dílo. Otevírací hodiny galerie jsou od úterý do pátku od 13 do 18 hodin a o víkendu od 10 do 18 hodin. I zde je nutné dodržovat vládní nařízení. 

Foto: Galerie Josefa Lieslera

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video