Známe program Letního lounského vábení alternativně, nabídne Pivobraní, dračí lodě, kino i letní ples

Jarka Cibulková 2021-06-03 15:34:39

Louny (caj) Šestnáct kulturních a společenských událostí vybrala a jejich organizování podpořila Rada města Loun v rámci programu akce Letní lounské vábení alternativně. Konat se budou od sedmého srpna do sedmnáctého září ve městě Louny.


Letní lounské pivobraní odstartuje pomyslné oslavy v sobotu 7. srpna na Mírovém náměstí. Zapojit by se do něj měly minipivovary v Lounech. K Letnímu lounskému vábení každoročně patří i soutěž dračích lodí. O atraktivní podívanou kolem řeky letos nepřijdete. Uskuteční se po roční pauze také v sobotu 7. srpna pod organizací Veslařského klubu Ohře Louny. „Novinkou letošního roku bude snížení počtu pádlujících členů posádky na šestnáct, a to také z důvodu omezení rizika přenosu viru. Startovné za posádku se letos zvyšuje na tři tisíce korun za posádku, což je stále velmi příznivá cena. Pokud byste chtěli svůj tým zaregistrovat do závodu T-Mobile dračích lodí na dráze 240 metrů s cílem nad mostem Veslařů, neváhejte mě kontaktovat, napsal na facebook veslařů Martin Vorel.

Čtyři filmové večery na amfiteátru na lounském výstavišti slibuje program Městské knihovny v Lounech. Naplánovány jsou filmy Šarlatán, Bábovky, Trolové a Rocketman (13., 14., 27. 8. a 10. 9.). Podpory se dostalo i baru Deja vu, který uspořádá hudební festival na náměstí 14. srpna. Ve shodný den je naplánováno i zábavné odpoledne nejen pro seniory na náměstí Zschopau. Letní cvičiště a sportovní hala v Lounech budou v neděli 15. srpna plné dětí. Uskuteční se tu Dětský sportovní den.

Antivirus live 2021 je název festivalu pro celou rodinu (hudba, ohňová show, program pro děti) a hostit ho bude o víkendu 21. - 21. srpna restaurace Stromovka a prostory pod oblouky inundačního mostu. Zahradní restaurace Černý kůň přiláká návštěvníky 21. srpna na koncert Vítkova kvarteta a Veteránů studené války. Osmadvacátého srpna mají termín dvě akce – rodinná kulturně-společenská akce Ahoj léto a Letní ples na výstavišti. Pojďte se trefit do černého je název střeleckého závodu na střelnici Chlum v Lounech. Ve stejný den, tedy v neděli 29. srpna, hostí pavilon A v Masarykových sadech módní přehlídku dobového oblečení.

Letní lounské vábení alternativně v září nabídne dobré jídlo a hudbu Dovalte na Vale (4. 9.), zábavnou akci pro rodiny V-Pohybu na baseballovém hřišti, Lounskou třináctku v parku (obojí 12. 9.) a alternativní program Letního lounského vábení letos ukončí divadelní hra Revizor postoloprtských Klouzáků 17. září v letní kině na výstavišti.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video