Nablýskaní veteráni projeli Perucí

Lucie Steklá 2021-06-09 14:24:00

Po několika odkladech se konečně uskutečnil 6. ročník setinové rallye 7 Castles Trial. Start a cíl pro šestapadesát posádek byly nedaleko pražského letiště a na posádky čekala trasa o délce zhruba 200 kilometrů se sedmi testy přesnosti a dva tajné testy. Jednou zastávkou byla i Peruc.

Účastníky letošní jízdy doprovázelo rozmanité počasí, od teplého sluníčka až po kroupy, nicméně i tak všichni zdárně našli cestu do cíle. A soutěž to byla skutečně napínavá do posledního okamžiku, neboť před posledním testem přesnosti vedla posádka vozu č. 24 Porsche 911 E (Patrik a Honza Skálovi) o pouhé tři setiny sekundy před druhými v pořadí - vozem Jaguar E-Type( Albert Pance a Martina Fau). Ti nakonec zvládli poslední test přesnosti lépe a díky tomu překlopili vítězství na svou stranu. Třetí místo patřilo Kateřině a Tomášovi Adamů. Na snímku ze zastávky v Peruci nedaleko zámku posádka vozu Fiat 124 Spider Ziv Cohen a Otakar Šašek ml., která dojela na čtyřicátém druhém místě. Projekt Classic Rallye vznikl v roce 2013 v reakci na rostoucí poptávku po kvalitně zorganizovaných veteránských soutěžích, které budou mít úroveň a kritéria srovnatelná se zahraničními podniky tohoto druhu.  

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video