Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-06-22 10:36:00

Týdeník Žatecké noviny č. 25 vychází ve středu 23. června.

Ve dvacátém pátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o ZLATÉ SVATBĚ manželů Bernátových, změnách fungování REDAKCE, dalších UZAVÍRKÁCH ve městě, OTEVŘENÉM KOUPALIŠTI, letošní první ZAHRADNÍ SLAVNOSTI v domově pro seniory, ŠPATNÉM STAVU ulic Adolfa Heyduka a V Mlynářích, SLETU LETADEL a dětském dni na Letišti Macerka, finanční částce za VELKOFORMÁTOVOU MALBU na zdi plotu fotbalového Slavoje, nových KVĚTINOVÝCH ZÁHONECH před poliklinikou, PŘEDÁVÁNÍ MATURITNÍCH VYSVĚDČENÍ na obchodní akademii a zemědělské škole, RODINNÝCH DOMECH namísto zemědělské půdy, POŽÁRU přístavku se dřevem v Nečemicích, DOPRAVNÍ NEHODĚ u Trianglu, rozšíření KAMEROVÉHO SYSTÉMU ve městě a PRVNÍM SVATÉM PŘIJÍMÁNÍ.

Sportovní strana nabídne ocenění pro SPORTOVCE ŽATCE 2020, bojovný výkon NOHEJBALISTŮ a pozveme vás také na SPORTOVNÍ AKCE tento víkend.

Na kulturní straně se dozvíte o chystaném tradičním MEMORIÁLU LOJZY LUPULÍNA a dvou HUDEBNÍCH AKCÍCH tento pátek. Pozveme vás i na VÝSTAVY, do KINA a další KULTURNÍ AKCE.

Na společných stranách naleznete rozhovor s autorkou blogu Z LÁSKY K JÍDLU Hanou Rychnovskou z Loun. Máme pro vás v pořadí již patnáctý díl seriálu o HISTORII LOUTKOVÉHO DIVADLA JITŘENKA a další PUTOVÁNÍ PO SAKRÁLNÍCH PAMÁTKÁCH. Dále vás pozveme na MEMORIÁL JANA DIENELTA v Holedeči, tradiční akci zakončení školního roku POSTOLOPRTSKÁ RYBIČKA a prozradíme, jaké služby a produkty mohou nově používat značku POOHŘÍ REGIONÁLNÍ PRODUKT, s nimiž se lze seznámit na blížícím se DNI OHŘE.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin ZDE.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video