Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-07-06 11:59:28

Týdeník Žatecké noviny č. 27 vychází ve středu 7. července.

Ve dvacátém sedmém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o chystající se REKONSTRUKCI KLÁŠTERA KAPUCÍNŮ, tradiční armádní soutěži MEMORIÁLU DAVIDA BENEŠE, předání slavnostního VYSVĚDČENÍ studentům kvarty, ZÁPLAVÁCH V KLUČKU, zloději CIGARET, pomoci žateckých GYMNAZISTŮ ve Stebně, ÚKLIDU BŘEHŮ OHŘE žáky ze ZŠ 28. října, ZAHRADNÍM RAUTU pro učitel hotelovky, KONCERTU žatecké ZUŠ, DOPRAVNÍ NEHODĚ v ulici Plzeňská, OPILÉ JÍZDĚ a PRVNÍM VYSVĚDČENÍ pro žáčky ze ZŠ Petra Bezruče.

Sportovní strana nabídne dobrou formu KANOISTŮ SLANINOVÝCH, medaile pro nejmladší závodníky na KRAJSKÝCH PŘEBORECH V ATLETICE, obnovené pravidelné CVIČENÍ PRO ŽENY a aktivní závěr sezóny ŽATECKÝCH VOLEJBALISTEK. Pozveme vás také na TURNAJ V NOHEJBALE.

Na kulturní straně se dozvíte o NADANÝCH MATEMATICÍCH, letních akcích v KNIHOVNĚ a programu ŽATECKÉ DOČESNÉ JINAK. Pozveme vás i na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA a další KULTURNÍ AKCE.

Na společných stranách naleznete v pořadí již sedmnáctý díl seriálu o HISTORII LOUTKOVÉHO DIVADLA JITŘENKA. Dále vám prozradíme, kde všude můžete navštívit KINEMATOGRAF BRATŘÍ ČADÍKŮ.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video