Hiphopové legendy na Kamencovém jezeře

Redakce 2021-07-09 12:23:46

CHOMUTOV (tz) - Jestli máte alespoň trochu rádi český rap, neváhejte ani chvilku. Další díl multižánrového festivalu Otevřeno totiž přivede do Chomutova dvě skupiny, jejichž členové tuzemskou hiphopovou scénu formovali. V pátek 9. července vystoupí v unikátním prostředí Kamencového jezera kapely Prago Union a PSH.

Jako první rozduní reproduktory kapela Prago Union v čele s rapperem známým pod přezdívkou Kato. Hiphopoví pamětníci si ho mohou pamatovat ještě jako člena skupiny Chaozz, v níž působil pod přezdívkou Deph. Kromě starších hitů na pódiu jistě zazní i několik novinek z nejnovějšího alba Made in Strašnice, které skupina vydala teprve před pár týdny.

Zkratku PSH jistě rozklíčují nejen skalní fanoušci hip hopu. Peneři Strýčka Homeboye začali v českých klubech působit již v polovině devadesátých let minulého století a dodnes se na ně ve svých rýmech odkazuje řada českých i slovenských raperů. Sestava Orion, Vladimir 158 a DJ Mike Trafik zaručuje solidní rapový nářez.

Pódium bude postavené na travnaté pláži Kamencového jezera kousek od Dřeváku, vstup bude otevřen od 17:30 hodin branou ve směru od Přemyslovy ulice, kde bude možné zakoupit i vstupenky. „Už v minulých letech se ukázalo, že areál jezera je pro pořádání podobných koncertů hodně atraktivní, proto jsme neváhali ani s touto akcí," dodává k tomu Věra Fryčová, ředitelka Zooparku Chomutov, pod nějž Kamencové jezero patří. Areál bude hostit i další akce festivalu, na konci července se například stane kulisami pro divadelní představení spolku Kašpar.

Páteční hiphopovou beach party načne v 19 hodin Prago Union, PSH je na pódiu nahradí o hodinu a půl později. Vstupenky jsou ještě stále k dostání v předprodeji na vrátnici kempu Kamencového jezera, jedna vyjde na 250 korun. 

Foto: www.pragounion.cz

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video