Indoor 3x3 v Lounech ovládly reprezentace

Lucie Steklá 2021-07-09 17:52:00

České reprezentační týmy prokázaly nejlepší formu na druhém letošním turnaji Chance 3x3 Tour 2021, který proběhl v Městské sportovní hale v Lounech. V čistě mužském hracím poli se ve finále utkaly seniorský reprezentační výběr proti týmu do třiadvaceti let.

Šestnáct týmů včetně jednoho rakouského a jednoho polského výběru bylo rozděleno do čtyř základních skupin, ze kterých po-stupovaly do play off vždycky dva nejlepší. Seriorský národní tým hrající ve složení Daniel Zach, Jan Kratochvíl, Jiří Dedek a Šimon Ježek zvládl ve skupině A všechny tři své duely bez potíží a postoupil dál spolu s týmem MAIER Prostějov.

V béčku si podobně suverénně počínala re-prezentace U23 hrající v sestavě Dominik Štěpán, Filip Novotný, Lukáš Stegbauer a Theodor Dlugoš, ze které prošla dál také sestava hrající pod názvem Pražačka. Ve skupině C se za suverénními XBallers Family seřadily tři celky s jednou výhrou a nejlepší skóre měl tým Vysyp pisek. V posledním „déčku“ se na prvním místě umístil tým Slávie OU a na druhém tým Rysové. Do play off tak nepostoupil ani rakouský ani polský celek.

Ve čtvrtfinále pak byly jasnější souboje českých repre týmů, k vidění byly ale také dva nervy drásající souboje, když MAIER Prostějov postoupil 14:13 přes XBallers Family a Pražačka postoupila přes Slávie OU výs-ledkem 21:19. Semifinálové souboje byly také jasně pro reprezentace, až se potkaly ve finále, kde U23 vyhrála 21:17. Souboj o třetí místo dopadl lépe pro Pražačku po výhře 21:16 nad MAIER Prostějov. 3x3 Tour pokračuje tento víkend v Liberci. Je to nejvyšší česká tour v basketbalu 3x3 pořádaná Českou basketbalovou federací po celém Česku se speciálním finálovým turnajem .


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video