Turnajové vítězství zůstalo v Cítolibech

Lucie Steklá 2021-07-20 13:02:51

Minulou sobotu 26. června odehrály čtyři fotbalové týmy v Cítolibech turnaj mužů. Vyjma domácích bylo možné zhlédnout výkony fotbalistů z FK Dobroměřice, Sokola Chožov a Výběru Rakovnicka.

V zahajovacím utkání se střetla mužstva Chožova a Dobroměřic, přičemž úvod turnaje zvládly lépe Dobroměřice (3:1). Právě FK Dobroměřice a domácí SK Cítoliby (na snímku) spolu v posledním utkání bojovaly o první místo v celém turnaji. To nakonec zůstalo v Cítolibech, které turnajem prošly bez jediné prohry s úctyhodným závěrečným skóre 13:5, když porazily Rakovnicko 5:1, Sokol Chožov 5:2 a Dobroměřice 3:2. Cítolibský útočník Tomáš Beneš si navíc odnesl trofej pro nejlepšího střelce turnaje.

,,Tým Cítolib prochází pod vedením trenéra Jaroslava Škuthana generační obměnou a mladí hráči dostávají řadu herních příležitostí. Hra Cítolib vychází ze solidních výkonů ve středu pole a je korunována výkony dvojicí střelců Jan Maier a Tomáš Beneš,“ uvedli cítolibští fotbalisté.

Výsledky utkání turnaje: Chožov – Dobroměřice 1:3, Cítoliby – Výběr Rakovnicko 5:1, Cítoliby – Chožov 5:2, Výběr Rakovnicko – Dobroměřice 0:1, Chožov – Výběr Rakovnicko 2:2, Cítoliby – Dobroměřice 3:2.

Vítězem turnaje se staly Cítoliby, druhé se umístily Dobroměřice (skore 6:4, dvě výhry, jedna prohra), třetí místo patřilo Chožovu (skore 5:10, jedna remíza, dvě prohry), bramborovou pozici obsadil Výběr Rakovnicko (skore 3:8, jedna remíza, dvě prohry). Text, foto: SK Cítoliby


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video