Veteráni se v sobotu 24. července sjedou do Hříškova

Lucie Steklá 2021-07-22 10:28:00

Hříškov (lus) Devátý ročník Srazu historických vozidel se chystá na tuto sobotu 24. července v Hříškově. Návštěvníci se mohou těšit v areálu tamní sokolovny na nablýskané veterány, spanilou jízdu vozů a motocyklů po okolí, volbu nejhezčích vozidel ve čtyřech soutěžních kategoriích. Ocenění i v letošním roce pořadatelé rozšíří, a to o ocenění pořadatele a starostky obce Hříškov.

,,Vážení příznivci historických vozidel, naši milí přátelé a kamarádi, do posledních chvil jsme si nebyli jisti, zda nám situace dovolí uspořádat letošní, v pořadí už devátý, ročník našeho, ale hlavně i vašeho společného srazu. Vzhledem k tomu, že se situace zlepšuje a doufáme, že už to takto vydrží a žádné negativní překvapení nás nečeká, rozhodli jsme se s přípravami na tento den, na který se všichni dle vašich krásných aktuálních ohlasů těšíte, začít," zve na sobotní sraz veteránů Jindřich Kabourek ze Hříškova. 

Pořadatelé přidávají pro návštěvníky jedno doporučení : Vzhledem k tomu, že u Panenského Týnce stále probíhá výstavba další části dálnice D7, je možné, že příjezd do Hříškova bude částečně zpomalen. Průjezd "spojovací cestou z Panenského Týnce přímo do Hříškova", na kterou jste byli zvyklí v minulých letech, a část z Vás ji využívala, není stále možný. Sledujte tedy aktuální situaci v době srazu a vyjeďte s patřičnou časovou rezervou.

O pohodu účastníků i návštěvníků a dobrou náladu se postará doprovodný programe, rozhovory s majiteli prezentovaných vozidel a skvělým občerstvením, které si vždy návštěvníci chválí. ,,Nezbývá nám tedy nic jiného, než si přát krásné počasí a věřit, že si tento den společně opět užijeme! Připravujte tedy své krásné veterány, ať se můžeme všichni opět zamyslet nad tím, kolik výjimečných, nádherných vozů a skvělých lidí se v tak malé obci, jako je Hříškov, v jeden den může sejít! Moc se na Vás na všechny těšíme!" dodal J. Kabourek. 

Pořadatelé se těší také na návštěvníky, na ty, kteří žádné veterány nevlastní, ale rádi se jimi kochají. ,,Přijďte na sraz mezi nás! Věříme, že se srazu opět zúčastní naši přátelé s krásnými autobusy a pozvou ty z Vás, kteří sraz navštívíte jako diváci, na společnou vyjížďku jejich fascinujícími vozy s nepopsatelnou atmosférou!" zvou pořadatelé. 


Pro Vaši představu níže uvádíme plánovaný harmonogram a informace k organizaci srazu:

9:00 - 11:45 hod.

- příjezd a registrace vozidel (registrace bude probíhat jako obvykle až v místě srazu při příjezdu, není třeba registrovat předem)

- každý registrovaný účastník obdrží lístek do tomboly + hlasovací lístek, s nímž se bude mít možnost zapojit do ankety o 3 nejhezčí vozidla ve 4 soutěžních kategoriích (osobní automobil, terénní vozidlo, motocykl a traktor)

- doprovodný program zahrnující mj. rozhovory s majiteli prezentovaných vozidel; pokud se nám podaří zajistit, můžete se opět těšit na překvapení v podobě setkání se známou zajímavou osobností

12:00 hod - 13:00 hod.

- přibližně 50 km vyjížďka okolními obcemi (předběžně plánovaná trasa: Hříškov, Bedřichovice, Sulec, Panenský Týnec, Toužetín, Donín, Vrbno nad Lesy, Hřivčice, Peruc, Slavětín, Veltěže, Černčice, Blšany u Loun, Cítoliby, Smolnice, Nová Ves, Hříškov), trasa bude upřesněna v místě srazu

14:00 hod - 15:00 hod

- vyhlášení ankety, předání pohárů a ocenění

- i v letošním roce bude o co hrát, odnesete si opět spoustu krásných pohárů, které pro vás připravíme. Bude jich celkem 18, jako každý rok!

Ocenění i v letošním roce rozšíříme opět, kromě již výše uvedených, o ocenění pořadatele a starostky obce Hříškov, neboť právě obci Hříškov patří velký dík za to, že se s Vámi máme možnost setkávat.

- losování tomboly

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video