Hasiči a obec poděkovali Jaroslavu Třískovi z Očihova

Alla Želinská 2021-07-27 00:05:00

Učitel a ředitel místní školy, kronikář, zastupitel obce. A muzikant, bez nějž si Očihovští neuměli představit své plesy a zábavy. Pan Jaroslav Tříska se nedávno dočkal krásného a vřelého poděkování za svoji celoživotní práci pro obec.

Místní hasiči spolu s vedením obce Očihov na srazu rodáků a přátel vesnice v závěru června předali panu Třískovi kytici, pamětní sekerku s rytím a pamětní medaili SDH Očihov a další pozornost od obce. Vše jako poděkování za jeho činnost pro hasiče a obec, pro něž odehrál nespočet plesů i zábav. „V roce 2020, když jsme pana Jaroslava opět žádali, aby nám zahrál na posvícenské zábavě, oznámil nám, že už to bude poslední jeho hraní, že musí skončit, a my jsme mu chtěli takto poděkovat na této zábavě, ale kvůli covidu se to nepodařilo,“ řekl nám člen hasičského sboru Zdeněk Fajman. Starosta SDH Václav Braniš a starostka obce Jana Kronďáková s vděkem zmínili i pedagogickou dráhu J. Třísky a jeho působení v zastupitelstvu obce.

Na snímku Jaroslav Tříska a gratulanti ze SDH Očihov Jiřina Wernerová a Václav Braniš i další členové SDH, také starostka obce Jana Kronďáková. (V pozadí skupina Blues Gin ze Žatce, která celou akci doprovázela hudbou k poslechu i tanci).

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video