Na Poddžbánfestu vystoupila skupina QR Band

Redakce 2021-07-28 19:11:00

Další kapelou, kterou přivítali v příjemném prostředí soukromého Poddžbánského pivovaru v Mutějovicích v pátek 30. července, byla QR Band z Rakovníka. Působí na hudební scéně již od roku 2004. V jejím repertoáru najdete skladby pionýrů až po skladby ze zlaté éry bigbítu. V poslední době zařazují na svých koncertech české verze zahraničních hitů z repertoáru Sputníků. Kapela, která vystupuje ve složení Jiří Röll (zpěv), Zdeněk Havelka (basa), Milan Lukeš (bicí), Miroslav Jirásek (kytara) a František Mutinský (klávesy) a spolupracuje se známými muzikanty jako Viktor Sodoma a Karlem Kahovcem.

„Pokud tedy hledáte hudbu, která vám pamětníkům připomene mladá léta a vám mladším dobu lesknoucích se cadillaků, napomádovaných rebelů a hlavně muziku, bez které by stěží existoval současný rock a pop, rádi vám ji připomeneme,“ hlásají na svých webových stránkách rakovničtí QR Band. Jejich koncert v rámci festivalu PodDžbán fest v pivovaru v Mutějovicích odstartoval ve 20 hodin. 

Do konce léta festival nabídne hudebníka VOXELa a spol. (6. srpna), Aleše Brichtu (13. srpna), dvakrát zahraje COUNTRYRADIO (14. srpna a 11. září) a konec PodDžbán festu obstarají kapely Coffee to Help a DOGA (18. září). Pokud rádi soutěžíte, těšte se, před každým vystoupením budeme mít pro tři nejrychlejší volající dvě vstupenky.

Kdo nám jako první zavolá na telefon 607 700 508 a správně odpoví na otázku, podívá se na festival zadarmo. Soutěžíme o celkem dvakrát tři vstupenky. Hodně štěstí.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video