Zlatá svatba manželů Hanzlových

Hedvika Mašková 2021-08-12 10:30:00

Letošní rok bychom mohli označit za ,,rok zlatých svateb”. Nádherných padesát let společného života v manželství oslavili v sobotu 24. července také Marie a Petr Hanzlovi. Jejich zlatá svatba se konala v Bezděkově ve venkovních prostorech tamějšího klubu MoTáČ, kam za nimi dorazila také oddávající starostka Zdeňka Hamousová.

Marie (rozená Drápalíková) a Petr Hanzlovi se vzali 10. července roku 1971. Po svatbě spolu bydleli u manželky rodičů v Horních Březinách u Děčína. Když se jim narodil syn Petr, rozhodli se odstěhovat do Žatce, kde se dočkali dalšího přírůstku do rodiny - dcery Radky. V Žatci společně prožili krásných dvacet let. Poté se vrátili zpátky do Horních Březin. Před čtyřmi lety však znovu přesídlili do Žatce, aby byli blíže svým dětem, vnoučatům a kamarádům. Těší se celkem z pěti vnoučat - Petra, Aničky, Terezky, Kateřiny a Martina. Od letošního roku navíc také z pravnučky Melánie.

Za naši redakci manželům k jejich krásnému jubileu moc gratulujeme a přejeme mnoho štěstí do dalších společných let!          

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video