Kemp nabídne Dobrodružství se zámeckými koňmi

Alla Želinská 2021-08-14 01:30:00

Nepomyšlské letní kempy pokračují! V pondělí 16. srpna v 8 hodin ráno odstartuje týdenní Dobrodružství se zámeckými koňmi. Kemp v termínu od 16. do 20. 8. je určen dětem od 8 do 15 let a uskuteční se na zámku v Krásném Dvoře.

Děti se zde zábavnou a naučnou formou se-známí s chodem zámecké stáje, budou pečovat o jejich čtyřnohé obyvatele, naučí se teorii i se aktivně zúčastní výuky jízdy na koni a vozatajství. Každý den poznají nejen krásu těchto ušlechtilých zvířat, ale i starost o ně a vyzkouší si rovněž práci jak s tažnými, tak i s jezdeckými koňmi. Mimo jiné na děti čekají také tematické soutěže a hry, kreativní tvoření, přednášky, ukázky kynologických sportů a poznávání života kolem koní. „K dispozici máme charakterní klidné koně, kteří jsou prověřeni a připraveni pro činnost s dětmi. Těší se na vás zámečtí koníci Kačka, Cipísek, Jasněnka a Quidan,” říká Iveta Panýrková, která se stará o zámecké koně a povede kemp. Ten je zdarma. A již plně obsazený.

Stejně jako kemp pro starší děti od 10 do 15 let - Terra Incognita II - zaměřený na exkurze. 

Poslední prázdninový týden od 23. do 27. srpna se uskuteční závěrečný kemp Ptačí svět - pro děti od 6 do 15 let. Povedou ho Zdenka Lněníčková, Jiřina Krupková, Terezie Repiská a Kateřina Šott. Dopolední program na zámku Krásný Dvůr bude plný práce, odpolední program plný her. A někdy také naopak :-). Účastníky čeká "lov" v ptáků v zámeckém parku v Krásném Dvoře, možná i kroužkování ptáků s odborníkem. Zjistí, jak vypadá ptačí spíž, vypátrají podrobnosti o hnízdících druzích. Pokusí se přijít na klub tomu, jak zlepšit život ptačích obyvatel parku i jeho blízkého okolí. Kromě ptačích aktivit si užijí koupání, hry, piknik s hraběnkou, noční bojovku a táborák. Více ZDE.

Více informací ke kempům najdete na WEBU MC JABLÍČKO Z NEPOMYŠLE. Nebo na mcjablicko@seznam.cz, tel. 605 242 949 (Zdenka Lněníčková)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video