Muž roku 2021. Může se jím stát také Zdeněk Piekarz z Podbořan

Alla Želinská 2021-08-14 08:10:00

Na nedávném soustředění v zámeckém hotelu Château Šanov před srpnovým finále se poprvé sešla celá dvanáctka letošních finalistů soutěže Muž roku.

Skupina je to opravdu pestrá. Vedle fitness trenérů či nutričních specialistů mezi nimi je i voják z povolání anebo ošetřovatel v psychiatrické léčebně. Konkrétně – v psychiatrické léčebně Petrohrad, kde pracuje jako ošetřovatel Zdeněk Piekarz z Podbořan, finalista soutěže s číslem 5. Do finále se do-stala dokonce i dvojčata. Erika a Viktora Agateljanovi ovšem mezi sebou rozeznáte. Oba jsou sice profesionální boxeři, ale každý v jiné váhové kategorii. Všech dvanáct mladých mužů zabojuje 27. srpna v Náchodě o titul a účast na světových soutěžích krásy.

Jak se připravuje na soutěž, zejména jak probíhalo soustředění, zeptali jsme se Zdeňka. „Odjížděl jsem s malými obavami, co mě čeká. Ovšem krátce po příjezdu se prvotní rozpaky brzy rozplynuly. Napomohla k tomu atmosféra, přátelský vztah bez rivality s účastníky soutěže, a i celý tým byl fajn. Poznal jsem řadu známých osobností, s kterými bylo možno si popovídat. Celý program v zámeckém hotelu v krásné přírodě Středočeského kraje byl naplněn přípravou na finále. To se odehraje 27. srpna v Náchodě. Tak uvidíme, jak moc stačilo několikadenní soustředění. Ale i moje vlastní, „domácí“ dlouhodobá příprava. Sám se nechám překvapit, jak vše dopadne,“ řekl nám Zdeněk. Při trénincích doma, v Podbořanech, mu zdatně sekunduje jeho otec. I ten Zdeňkovi v soutěži celou dobu fandí.

Našemu zástupci, který aspiruje na Muže roku, je 26 let. „Od narození žiji v Podbořanech, své město mám rád. Mezi mé velké záliby patří hlavně kulturistika, do které jsem se pustil před deseti lety. V tomto roce jsem také dokončil kurz fitness trenéra a kulturistiky. Obecně pohyb mám velice rád. Fotbal, jízdu na kole, pěší turistiku a podobně. S rodinou ve volném čase jezdíme po výletech, které spojíme s nějakým zábavným programem pro našeho pětiletého syna,“ představil se blíže Zdeněk.

Držíme palce 27. 8. ve finále soutěže! 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video