Benefice pro Stebno – dorazí hudebníci, zpěváci i politici

Alla Želinská 2021-08-14 09:36:00

Užijte si pohodový den ve Stebně a pomozte dobré věci! To je cíl sobotní Benefice pro Stebno, kterou zorganizovalo město Kryry a zastupitel, podnikatel Petr Ulke. Vše odstartuje dnes v poledne.

Nejen pro Stebenské zahrají a zazpívají moderátorka Klára Kolomazníková (ex Holki), Milan Peroutka a Perutě (v 19 hodin), Bořek Slezáček, Jitka Asterová, Petra Peterová muzikálové písničky Mamma Mia (ve 21 hodin), místní uskupení Deepka, Full Time a František Barák. Zhruba v 18 hodin je naplánováno předání darů pro vybrané lidi, kteří se o pomoc Stebnu významně zasloužili. Děti si mohou užít skákací hrady, labyrint, bowlingovou dráhu, hasičskou pěnu… K vidění bude hasičská technika. Na závěr celého dne je naplánován kolem 22. hodiny ohňostroj. „Moc se na vás těšíme, kamarádi a jsme rádi, že můžeme podpořit tuto akci naší muzikou!“ vzkazují členové skupiny Full Time, která se objeví na pódiu cca od 17 hodin.

Součástí benefice bude také prodejní výstava fotografií Laurencie Heláskové ve prospěch poničeného Stebna. Vystavené na návsi zalaminované fotografie (fototisk formát A4) lze koupit za 200 korun (a více) / 1 fotografie.

Celý výtěžek z dobrovolného vstupného, občerstvení, prodejní výstavy bude věnován na revitalizaci obce a na pomoc lidem postiženým ničivým downburstem. Parkování a občerstvení na místě bude zajištěno.

Do Stebna dorazí také politici. Poslankyně, místopředsedkyně výboru pro sociální politiku Hana Aulická Jirovcová (KSČM) chce místním předat vybranou finanční pomoc od lidí z Mostecka a od ní osobně. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video