Krásný Dvůr v prvním přípravném utkání zvítězil nad Bečovem

Alla Želinská 2021-08-14 21:54:00

Krásný Dvůr - Slavoj Bečov n. T. 2:1 (1:0)

K prvnímu přípravnému utkání nastoupil tým Krásného Dvora proti Bečovu nad Teplou. Tedy soupeři, který hraje okresní přebor Karlových Varů.

V letním přestupovém období došlo v kádru domácích k velkým změnám. Přípravné utkání v úmorném vedru tedy bylo první zkouškou nově vznikajícího týmu. V čase dovolených tým sice nebyl kompletní, ale základní osa byla pohromadě. Soupeř působil malinko kompaktnějším dojmem, bylo znát, že spolu hráči nastupují dlouhodobě. Domácí se však nedali zahanbit a úvod utkání i přes některé nedostatky v mezihře patřil spíše Krásnodvorským. Ti se dostali do vedení po vlastní brance soupeře, když dezorientovaný hostující obránce poslal míč za záda bezmocného brankáře.

Do druhého poločasu však vstoupil domácí tým vlažně a trestem byla brzká vyrovnávající branka. Nutno podotknout, že i v tomto případě se jednalo o branku vlastní. Na tečovanou ránu brankář Neček i přes veškerou snahu nedosáhl. Naštěstí pro domácí se jim podařilo strhnout vedení zpět na svou stranu. Štěpán Jančík trefil nádhernou ranou k tyči a domácí měli znovu navrch. Poté se v zahazování jasných šancí předháněla domácí dvojice Kotrc - Gheorghita. Skóre mohlo pro domácí narůst do bezpečných rozměrů, ale šance se musí nejdříve proměnit. To se nestalo. Potrestání mohlo přijít v poslední desetiminutovce, když hostující hráč neuvěřitelně vykopl míč v jasné šanci z brankové čáry. Do konce zápasu se již na skóre nic nezměnilo a utkání skončilo výhrou Krásného Dvora 2:1.

zdroj: Václav Kotrc

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video