Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-08-17 10:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 33 vychází ve středu 18. srpna.

Ve třicátém třetím vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o tradiční NECKYÁDĚ, zadržení mladíka v CELOSTÁTNÍM PÁTRÁNÍ, akci POHÁDKOVÁ SOBOTA ve Stroupči, POŠTĚ podle abecedy, VÝMĚNĚ DOŽILÝCH KABELŮ veřejného osvětlení v ulici Stavbařů, CHMELAŘSKÉM DNI a blížící se SKLIZNI CHMELE, blížící se UZAVÍRCE ulice Obránců míru, aktuálním počtu NAKAŽENÝCH a přinášíme rovněž ROZHOVOR s HONZOU HOVORKOU ze Žatce.

Sportovní strana nabídne týden plný zážitků ŽATECKÝCH KARATISTŮ, osmé místo pro LUCII NESNÍDALOVOU na mistrovství světa a ČISTÉ KONTO brankáře FK SLAVOJ ŽATEC. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme, jak po prvním kole vypadají FOTBALOVÉ TABULKY.

Na kulturní straně se dozvíte o dokončením projektu ARCHITEKTONICKÉ MAPY MĚSTA Spolku A dál?, vyžití PRO DĚTI na Žatecké neckyádě a STYLOVÉM OBLEČENÍ, ve kterém můžete dorazit na SWINGOVÝ KONCERT. Pozveme vás i na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA a další KULTURNÍ AKCE.

Na společných stranách naleznete pozvánku na live zábavu pro celou rodinu FESTIVAL ANTIVIRUS 2021 a na stylové rozloučení s prázdninami – KOTLÍKOVÝ GULÁŠ PARÁDY v Panenském Týnci.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video