Krušnohorku vede tým mužů Jimlína a žen Černčic

Lucie Steklá 2021-08-18 21:03:00

Čtvrtý závod Krušnohorské ligy se ,,běžel“ před nedávnem v Černčicích. Na tamním fotbalovém hřišti se sjeli účastníci z jedenácti hasičských sborů, aby změřili své síly po necelé polovině soutěže.

 ,, SDH Jimlín si díky vítězství upevňuje vedoucí pozici a získává kvalitní bodový náskok před druhým týmem SDH Chrášťany. SDH Slavětín spadl na průběžnou třetí pozici a SDH Touchovice kluci jsou již mimo bednu. U holek celkem drtivě vedou děvčata z Černčic, druhé místo stále drží Obora ,,B“ a třetí místo holky z Touchovic,“ uvedli průběžné pořadí po závodě v Černčicích pořadatelé. Již zmíněný tým Jimlína zaběhl nejrychlejší požární útok ve výsledném čase 18.55 vt. a upevnil si první pozici v tabulce, Chrášťany se výkonem 18.56 vt. vyhouply z páté na druhou příčku, Slavětín (18.66 vt.) z druhé klesl na třetí místo. Čtvrté jsou zatím Touchovice, následované Brozany nad Ohří, Skřivaní, Großolbersdorfem, Černčicemi a Duchcovem. Mezi týmy žen si nejlépe vedou holky z Černčic, které první příčku potvrdily vítězným výsledným časem 18.03 vt., druhá je Obora ,,B“, která drží pozici stejně jako třetí Touchovice. B tým Černčic (na snímku) je čtvrtý, páté jsou holky z Duchcova, šesté Plchov.

Hasičské týmy za sebou mají čtyři bodované závody. Krušnohorská liga byla letos zahájena závodem ve Slavětíně 3. července, druhý den pokračovala dvojzávodem v Pavlíkově, tři předchozí kola, včetně kola u přátel z německého sboru Großolbersdorfu, byla zrušena kvůli covidovým opatřením. Další závody ,,Krušnohorky“ jsou plánovány v Nových Dvorech na konci srpna, ve Lhenicích 25. září a závěrečné v Jimlíně 26. září. ,,Nic není zdaleka rozhodnuto, čekají nás tři dvojzávody, tedy šest bodování,“ hlásí pořadatelé. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video