Právě teď: Na chomutovském Tržišti nakoupíte zeleninu i drogerii

Soňa Šímová 2021-08-22 09:58:00

CHOMUTOV (soš) - Vzpomínáte si na oblíbenou burzu, která se po revoluci pořádala na ploché dráze? Na tuto tradici by rádi navázali organizátoři nedělního Tržiště v areálu naproti Bandě. Každou neděli zde můžete nakoupit potraviny, drogerii, oblečení i elektroniku. A nejen to, samozřejmě se můžete sami zapojit do prodeje a vrátit do oběhu věci, které už doma nevyužijete.

 „Napadlo nás to už před pár lety, ale hledali jsme vhodné prostory. Tady je ideální zázemí. Vše je zastřešené, což umožňuje celoroční provoz i za sychravého počasí, samozřejmě jsou zde i toalety. Tržiště by mělo mít široké zaměření od domácích výrobků, přes zeleninu, jsou tu uzenáři, koření, vína, spodní prádlo, prodejci bazarových věcí a občerstvení,“ přiblížila organizátorka Veronika Nedbálková s tím, že si zde určitě každý najde to svoje. Stánků je zatím jen pár, ale do budoucna by se měl sortiment postupně rozšířit. „Pokud si zde někdo bude chtít pronajmout místo, může se na nás samozřejmě obrátit. Ideální je ozvat se dopředu, ale pokud se někdo rozhodne sem v neděli ráno přijet prodávat, je to také možné. Prodejci sem jezdí už kolem páté hodiny, kdy si chystají svoje místo, pro návštěvníky je pak otevřeno od půl osmé do jedné hodiny," uzavřela organizátorka.

Foto: Soňa ŠÍMOVÁ


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video