Soutěž o vstupenky na Hipodrom Most

Redakce 2021-08-25 23:42:17

Špičky dostihového sportu si dají dostavení tuto sobotu 28. srpna na mosteckém hipodromu. Koná se tu jubilejní stý ročník soutěže Vršanská uhelná Svatováclavská cena, dále čtyřiadvacátá Velká letní cena Ústeckého kraje a Velká mostecká steeplechase – dobročinná cena poslankyně Hany Aulické Jírovcové.


Start závodů je naplánován v 13.30 hodin. Do soutěží je přihlášeno téměř devadesát koní. Zaregistrovaní jsou také dva dostihoví hnědáci trenéra Josefa Váni staršího, osminásobného vítěze Velké pardubické. Představí se i svěřenec trenéra loňského vítěze Pardubické Hegnuse Radka Holčáka.

Hipodrom Most je jedno z nejmladších tuzemských závodišť, kde se první dostihový den konal v roce 1997. Celé závodiště je přehledné a kromě rovinových dostihů umožňuje zdejší dráha také konání atraktivních překážkových klání. Z velebudické výsypky je velice pěkný výhled na celou lokalitu Mostu a okolí. Mostecká dráha hostí v posledních letech 6 až 7 dostihových dní za rok.

Pro malé i velké návštěvníky bude připraven v sobotu bohatý doprovodný program. Vstupenky k zakoupení na pokladně v den akce, platba pouze v hotovosti.

Pokud byste chtěli jít na dostihy zdarma, není nic lehčího, než nám do pátku 27. srpna správně zodpovědět soutěžní otázku: Kolikátý ročník se letos jede Vršanské uhelné Svatováclavské ceny? Odpovědi volejte na tel. 607 700 508. Pro tři nejrychlejší soutěžící máme šest lístků zdarma.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video