Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-08-31 11:00:00

Týdeník Žatecké noviny č. 35 vychází ve středu 1. září.

Ve třicátém pátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o schválené ŽÁDOSTI O DOTACI na rekonstrukci objektu bývalých papíren, FRÉZOVÁNÍ VOZOVKY mezi obcemi Trnovany a Drahomyšl, VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ v obřadní síni radnice, SETKÁNÍ SBĚRATELŮ TUŽEK v Galerii Sladovna, PŘETÍŽENÝCH DĚTECH, dalších FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH na náměstí Svobody, ÚNIKU NEZNÁMÉ LÁTKY do řeky Ohře, rekonstrukci VODOVODU A KANALIZACE ve čtyřech ulicích ve městě, PUŤÁKU V TŘESKONICÍCH, zpravodajství MĚSTSKÉ POLICIE, nově otevřeném OBCHVATU LUBENCE a možnosti ZÍSKÁNÍ PRÁCE i pro nezaměstnané ve věku 55 a více

Sportovní strana nabídne druhý ročník TURNAJE V POULIČNÍM HOKEJI, Kryštofa Jánošíka jako TENISOVÉHO KRÁLE a stříbro pro NEJMLADŠÍ HÁZENKÁŘE na českém šampionátu. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme, jak vypadají FOTBALOVÉ TABULKY.

Na kulturní straně se naleznete reportážní fotografii z festiválku S KYTAROU NA CHMELU, blížící se ŽATECKÉ DVORKY a další sobotní akce v centru města, jako například ZAKONČENÍ PRÁZDNIN V ŽATECKÉM PIVOVARU i PODPORU PRO OZP. Pozveme vás i na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA a další KULTURNÍ AKCE.

Na společných stranách naleznete rozhovor se STRONGMANEM VÁCLAVEM MILÁČKEM ze Žatce a také závěrečný díl HISTORIE LOUTKOVÉHO DIVADLA V ŽATCI. Prozradíme také, kde nyní zakotví výstava NÁVRATY VOLYŇSKÝCH ČECHŮ.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video