Hudební festival na Kamenčáku pomůže dvěma hendikepovaným dětem

Redakce 2021-09-16 18:26:00

CHOMUTOV (tz) — Tuto neděli 19. září od 13 hodin město Chomutov odstartuje charitativní hudební festival pro celou rodinu. Párty pomáhá II., která podpoří dvě hendikepované děti Adama a Míšu proběhne v areálu Kamencového jezera a na Letním kině. „Stejně jako v loňském roce, tak i letos chceme přispět těm, co to potřebují. Prostřednictvím dvou hudebních scén, chceme přilákat všechny věkové kategorie a vybrat peníze pro Míšu a Adama,“ uvedl náměstek primátora Milan Märc.

Na Kamencovém jezeře vystoupí kapely Wishlist, Molly the Bloom a Copacaband. Stage na letním kině přivítá skupiny Smokers, The Tap Tap, divadelní představení pro děti v podání Komedianti na káře a na závěr se představí kapela Mňága a Žďorp. Vstupné se bude vybírat zakoupením veselého náramku a to v minimální hodnotě 100,-Kč. „Výtěžek následně rozdělíme mezi Míšu, která si moc přeje benecykl a Adama, který potřebuje intenzivní hiporehabilitační pobyt,“ upřesnil náměstek primátora Milan Märc. Program doplní stánek Chomutovské knihovny, kde naleznete výtvarnou dílnu a prezentaci deskových her. A nebudou chybět ani nafukovací atrakce, kdy z celkové tržby bude polovina darována také dětem.

Vstup na festival bude umožněn pouze vchodem do letního kina. Předpokládaný konec akce je ve 21.00 hodin.

Foto: Komedianti na káře s žonglérským představením Kdo z koho, vystoupí v rámci akce Párty pomáhá ve 14.30 hodin v areálu Letního kina.

Foto: Chomutovská knihovna

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video