Rozdáváme poslední vstupenky na Podžbán fest

Redakce 2021-09-15 13:41:40

Letní festival Poddžbán fest se pomalu blíží do svého závěru. Posledním, kdo v sobotu 18. září 2021 vystoupí, budou rakovnické kapely Coffee To Help a Rock Slaves. Posledně jmenovaná nahradila českou hardrockovou hudební pecku Doga, jejíž účast museli organizátoři zrušit.

Navíc v sobotu v Poddžbánském pivovaru proběhne od 12 do 19 hodin třetí ročník akce Pivobraní. Vstupné činí 160 korun, v rámci něhož obdržíte třetinkovou sklenici na pivo a dvacet lístků na pivo (max. 0,3 l). Nebo vstup na Pivobraní i koncert kapel za 300 korun.

Koncert skupiny Coffee to help začne od 19 hodin, v půl osmé je na pódiu vystřídá Rock Slaves. Reprodukovanou hudbu si na závěr můžete užít až do půlnoci.

„Tahle hudební skupina z Rakovníka by mohla být vaším šálkem velmi dobré kávy. Vlastní tvorba, která je schopná rozhýbat pivovarské kvasnice k výkonu nutnému pro speciální piva! Maximální teplota hlavního kvašení 12°C se na pódiu a jeho okolí zvýší na úroveň fascinující horečky,” připsala k pozvánce Petra Janoušková.

Pro naše věrné čtenáře tu máme opět soutěž na poslední akci v rámci Poddžbán festu, zavolejte nám na tel. 607 700 508, odkud obě vystupující kapely pocházejí a máte od nás dvě vstupenky zdarma.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video