Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-09-21 11:06:00

Týdeník Žatecké noviny č. 38 vychází ve středu 22. září.

Ve třicátém osmém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o DNECH EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ na zahradě regionálního muzea, PIVNÍ DEGUSTACI ve Chmelařském institutu, PROJEKTOVÉM TÝDNU páťáků ZŠ Komenského alej, UKRADENÉM JÍZDNÍM KOLU z cizího pozemku, PŮJČOVNĚ PŘÍVESNÝCH VOZÍKŮ za osobní automobil, TRAGICKÉ NEHODĚ u Sýrovic, nově ZPROVOZNĚNÉM ÚSEKU dálnice D7, PRODLOUŽENÉ UZAVÍRCE Purkyněho ulice, zpravodajství MĚSTSKÉ POLICIE, dalším VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ na radnici, OSLAVÁCH 30 LET firmy Patok a REAKCI NA ČLÁNEK o těžbě kaolinu na Podbořansku.

Sportovní strana nabídne parádní ÚSPĚCH ŽATECKÉHO ATLETA Daniela Švece, NEZDAŘILÝ VÝJEZD žateckých kuželkářů, PĚT MEDAILÍ pro plavkyni Bešíkovou na Mistrovství ČR a VYBOJOVANÉ ZLATO A STŘÍBRO české mistryně v twirlingu Anně Trnkové. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na ZAHRADU PLNOU UMĚNÍ v žatecké základní umělecké škole, TURISTICKÝ POCHOD Rozloučení s babím létem nebo NOC LITERATURY v centru města.

Na společných stranách naleznete rozhovor s MICHALEM KUČEROU, kandidátem do Poslanecké sněmovny a reportáž z PUTOVNÍ VÝSTAVY NÁVRATY VOLYŇSKÝCH ČECHŮ. Nabídneme další díl EXKURZE PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH v Žatci a PUTOVÁNÍ PO SAKRÁLNÍCH PAMÁTKÁCH, článek o VÝROBĚ MOŠTŮ A PÁLENEK z lokálního ovoce, ale také pozvánku na SVÁTEK SVATÉHO VÁCLAVA na zámku Stekník i na DIVADELNÍ PODZIM ve Vrchlického divadle v Lounech.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video