Běžecká výzva: Vyběhni na Červeňák!

Lucie Steklá 2021-09-21 14:55:02

Běžecký klub Louny vypsal běžeckou výzvu: „Vyběhni na Červeňák!“ Běžci mají za úkol vyběhnout 1 200 metrů dlouhou trať na kopec Červeňák. Na splnění výzvy mají zájemci čas do konce září, počet pokusů není nijak omezen. Oceněni budou nejrychlejší běžci v každé z deseti kategorií.



Vaším úkolem sdílet facebookovou událost Běžeckého klubu Louny na svém facebooku. ,,V průběhu celého měsíce září zdolávejte 1 200 metrů až na vrchol kopce, pošlete nám screenshot z vaší běžecké aplikace na email: stajnc@seznam.cz nebo na messenger Běžecký klub Louny a získejte jednu z deseti krásných medailí. Tu získá vždy vítěz z jednotlivých kategorií,“ přibližují pravidla pořadatelé.

Screenshot musí obsahovat: mapu tratě, délku, datum běhu, celkový čas běhu. Do zprávy napište jméno, kategorii a případně klub či město, za které běžíte. Počet pokusů není omezen. Výzva běží do 30. září včetně.

Prvním přihlášeným do výzvy byl Michal Procházka, v kategorii žen to pak byla Jana Beranová. ,,Tak kdo se ještě přidá? Kdo se inspiruje a zkusí překonat sám sebe? Medaile čekají...” zvou k závodu pořadatelé z BK Louny. (lus)


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video