Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-09-29 08:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 39 vychází ve středu 29. září.

Ve třicátém devátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o DNU ČESKÉHO PIVA v Klášterní zahradě, DALŠÍ UZAVÍRCE v Žatci, FINANČNÍM ÚVĚRU na rekonstrukci bývalého kláštera, VÝROČÍ 100 LET od založení školy v Tuchořicích, připojení DOBROVOLNÝCH HASIČŮ k uctění památky jejich kolegů, RECIDIVISTOVI s ukradeným bagrem, REKORDNÍM POČTU VÝSTAVNÍCH KRÁLÍKŮ ve Vroutku, schválené NOVELE ZÁKONA O POŽÁRNÍ OCHRANĚ sněmovnou, vyřízení VOLIČSKÉHO PRŮKAZU, blížícím se DNU ARCHITEKTURU v režii spolku A DÁL?, chystané DRAKIÁDĚ V BEZDĚKOVĚ, startu druhého ročníku PARTICIPATIVNÍHO ROZPOČTU a odklízení škod PO VANDALECH.

Sportovní strana nabídne TRAŤOVÝ REKORD Nely Šípkové na VELKÉ ŽATECKÉ, ulovených titulech otcem a synem SLANINOVÝMI, prohru STOLNÍCH TENISTŮ a výhru KUŽELKÁŘŮ, vydařeném FOTBALOVÉM SOUBOJI Žiželic proti Dobroměřicím a CVIČENÍ žen a dětí na ZŠ 28. října. Doporučíme rovněž, kam můžete o víkendu vyrazit ZA SPORTEM a ukážeme FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na KONCERT v Kostele svatého Václava ve Velké Černoci.

Na společných stranách naleznete rozhovor s MICHALEM KUČEROU, kandidátem do Poslanecké sněmovny, výsledky STUDENTSKÝCH VOLEB na žatecké obchodní akademii a reportáž ze SPORTOVNÍHO ODPOLEDNE u řeky Ohře v Žatci. Nabídneme také pozvánky na hru KURZ SEBEDESTRUKCE žateckého divadelního spolku OPERA nebo oslavu MEZINÁRODNÍHO DNE SENIORŮ.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video