Hry bez plotů vyhráli Libočanští

Veronika Salášková 2012-06-18 13:08:00

Libočany – Letošní dvanáctý ročník Her bez plotů uspořádaly v sobotu 16. června Libočany v háji za obcí.  Zábavného klání se zúčastnilo třináct týmů z obcí Mikroregionu Žatecko. Motto soutěží tento rok znělo „Zachraň se, kdo můžeš.” Fotografie najdete ve fotogalerii na tomto webu. 

Všech šest disciplín se proto neslo v duchu záchrany. Jedna obsahovala několik upravených prvků z hasičských soutěží, další degustaci piva, zdravotnické dovednosti, schopnost utéct z vězení, přepravit vodu a vypořádat se s vojenskými cviky. V přestávkách mezi jednotlivými úkoly byly přichystány soutěže pro děti i dospělé například sníst co nejrychleji jogurt, páka či trojkombinace – dřepy, sníst rohlík a vypít pivo brčkem.
Diváci si mohli užít také nefalšovaného pouťového veselí, menší děti se svezly na řetízkovém kolotoči a ty větší se mohly pokusit vystřelit růži.
Ze slavnostního vyhlášení výsledků Her bez plotů se asi nejvíc radovali domácí, kteří si odnesli zlato a putovní pohár soutěže. Na druhém místě skončilo družstvo obce Lišany a bronz si odnesli Žiželičtí, kteří zvítězili v loňském roce. Zvláštní cenu si odnesl tým tuchořického Domova Bez zámků, jenž se spolu s mužstvy obcí účastnil všech disciplín, ale nebyl hodnocen v celkovém bodování. Diváci se také dozvěděli, že příští rok bude Hry bez plotů pořádat obec Deštnice.
Po vyhlášení výsledků následovala večerní zábava. Akcí provázeli moderátoři DJ Majkl a DJ A75.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video