Výstava k jubilejnímu výročí žatecké hudební skupiny Aquarius

Hedvika Mašková 2021-10-18 10:40:00

Žatecká hudební skupina Aquarius oslavila v minulém roce krásných padesát let na scéně. Loňský rok stihla odehrát řadu koncertů, avšak završení oslav, kterým měla být výstava fotografií, se kvůli covidovým opatřením uskutečnit nestihla. Aquarius proto přesunul výstavu na tento rok a 21. září se v Městském divadle v Žatci konala slavnostní vernisáž, kterou prováděl předseda Spolku Rodáků a přátel města Žatce Petr Šimáček.

Během vernisáže bylo možné na velkém plátně v hlavním sále shlédnout video, ve kterém jsou zachyceny záznamy z kulturních akcí, na nichž skupina vystupovala. V chodbě v prvním patře divadla si pak bylo možné prohlédnout fotografie z bohaté historie hudební skupiny.

Výstavu si mohou prohlédnout návštěvníci budovy žateckého divadla, třeba při přestávce během představení, až do poloviny listopadu.

Již tuto sobotu 23. října od 20 hodin můžete do Kulturního domu Moskva zavítat na ,,Večer pro všechny“ pořádaný u příležitosti oslav 50 let skupiny Aquarius. Ještě máte možnost zakoupit poslední vstupenky! ,,Vstupenky za 250 Kč lze zakoupit v kanceláři Simony Chovancové v ulici Dvořákova 1934 (vedle bašty), mobil: 773 700 171,“ informují pořadatelé Večera pro všechny MoTáČ klub Bezděkov a společnost GRAPE.

Kromě žatecké hudební skupiny Aquarius, která bude během večera hrát nejen k poslechu, ale hlavně k tanci, dorazí také vzácní hosté, jako hudebník italského původu Davide Mattioli a česká zpěvačka, bývalá členka skupiny Holki, Klára Kolomazníková, která se rovněž ujme role moderátorky.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video