Havran byl vyrovnaným soupeřem, v Černčicích prohrál těsně 1:2

Alla Želinská 2021-10-28 17:21:00

Doby, kdy Havrani hráli o několik soutěží výše, jsou ty tam, ale vedoucímu celku - SK Černčice - na jeho hřišti vzdorovali statečně. První poločas přinesl vyrovnanou hru. Hosté byli dokonce nebezpečnější.

První gólovou šanci měli ve 26. minutě, kdy z prázdné brány vykopával Horčička. Za šest minut už to ale vyšlo. Po pravé straně utekl Heský, nacentroval na penaltu a nikým nehlídaný Grzywacz pohodlně skóroval. Dvě minuty před přestávkou měli domácí výhodu autového hodu. Ten poslal Houda až před branku a Růžička srovnal na 1:1.

I druhý poločas byl dlouho vyrovnaný, ale s blížícím se závěrem se zvyšoval tlak domácího celku. Po zcela zbytečném faulu před velkým vápnem zahrávaly Černčice v 69. minutě přímý kop. Kapitán Pecinka jej poslal přesně před branku a Růžička hlavou překonal bezmocného Vágnera v brance. V poslední dvacetiminutovce se Kryry snažily o vyrovnání, ale domácí obrana už byla spolehlivá a jednobrankové vedení již udržela.

Černčice i po tomto kole vedou okresní přebor s plným počtem bodů, zatímco Kryry jsou se ziskem 12 bodů na 10. místě. Tuto sobotu dopoledne Havran Kryry přivítá na svém hřišti Sokola Pátek, který je momentálně na předposledním 13. místě tabulky OP. 

SK Černčice – Havran Kryry 2:1 (1:1)

Branky: 43. a 69. Růžička – 32. Grzywacz.

Sestava SK Černčice: Chlouba – Růžička (79. Paleček), Horčička, Radovský, Houda (86. Svoboda), Pecinka, Hrnčíř (70. Nipauer), Kopřiva, Malý (61. Hloucha), Ondráček, Smola.

Sestava Havran Kryry: Vágner – Lávička, Kodejš, Reininger, Jambor, Vysočanský (77. Kruml), Kohout, Vašek, Heský, Grzywacz, Babák.

(foto: jt_redakce)


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video