Kam za kulturou a zábavou na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2021-10-28 23:54:00

Halloweenské oslavy, stezky, průvody, Chmeloween, Začarovaný les, vzhůru za strašidly, podzimní tvoření - ústřední téma tohoto víkendu je jasné!

ŽATECKO

PÁTEK 29. ŘÍJNA

DDM Žatec – Plzeň: Techmánia Plzeň – výlet do Techmania Science Center v Plzni. Sraz hlavní vlakové nádraží v 7:30 hod. Do 18 hod.

Digitální kino Žatec: Večírek. V 17:30 hod.

Godzilla vs. Kong. Ve 20 hod.

Zámek Stekník: Prohlídky italské terasovité zahrady a zámku Stekník ve dnech podzimních prázdnin. Od 10 do 15:30 hod.

Music club Chaloupka Žatec: DRUM AND BASS VIBIN' - Za účelem obohacení kulturního a nočního života královského města, vám přinášíme novou párty s vizí, která tu nemá obdoby. Přijďte si s námi užít halloweenskou noc plnou drum and bassové hudby s bohatým vizuálním a tanečním doprovodem. Od 21 hod.

SOBOTA 30. ŘÍJNA

DDM Žatec – Plzeň: Strašidelná Zoo – výlet do plzeňské Zoo, sraz hlavní vlakové nádraží v 7:30 hod. Do 18 hod.

OÚ Žiželice: Podzimní tvoření pro malé i velké – podzimní věnce. V zasedací místnosti OÚ od 15 hod.

Obec Holedeč: Halloween - Soutěž o nejkrásnější dýni, lampionový průvod, stezka odvahy. Přineste si buřty na opékání a lampiony. Před obecním úřadem v Holedeči. Od 17 hod.

Nehasice: Strašidelná stezka - Halloween. Malování obličejů, prodejní stánek s podzimní a vánoční dřevěnou dekorací, občerstvení Synkovi, zve OV a osadníci z Nehasic za podpory obce Bitozeves. Od 17 hod.

Digitální kino Žatec: Seal team: Pár správných tuleňů. V 15 hod.

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz. V 17:30 hod.

Black Widow. Ve 20 hod.

Chrám chmele a piva Žatec: Chmeloween u Majáku - strašidelné expozice. Od 16 do 19 hod.

Letní kino Žatec: Halloween v Letním kině - diskotéka, DJ Majkl hraje pro děti, ohňová show Equites, občerstvení zajištěno. Od 18 hod.

Lipno, hospůdka u Hoblika: Strašidelné dětské maškarní - čeká na vás spousta her a cen, masky vítány. V 16 hod.

Staňkovice: Lampionový průvod - průvod přes sídliště na fotbalové hřiště. Občerstvení připraveno, s sebou světýlka, lampiony a dobrou náladu. Start na sídlišti u pošty v 17 hod.

Liběšická hospůdka (Obecní dům): Halloween party - strašidelné pohoštění a zábava. Start ve 22 hod.

NEDĚLE 31. ŘÍJNA

TIC Žatec: Oslavy týdne turistických informačních center. Od 10 do 16 hod.

Městské divadlo Žatec: Lotrando a Zubejda - Divadelní soubor Natálie Venturové), muzikálová pohádka pro děti. V 15 hod.

Libočany: Stezka odvahy - pořádají obec Libočany a SDH Libočany, sraz nebojsů v areálu sběrného dvora Bílá koza, opékání buřtů, teplý čaj, limonáda, průvod Hájem, kolem rybníků, kde na ně budou čekat různá strašidla a zjevení, s sebou lucernu nebo lampion či baterku. Start od 17 do 18 hodin.

Digitální kino Žatec: Přípitek. Ve 20 hod.

LOUNSKO

PÁTEK 29. ŘÍJNA

Klubovna Luna Louny: Tulácká výzva pro holky a kluky po okolí – podzimní příměstský tábor. Od 8 do 15.30 hod.

KD Zastávka Louny: Taneční kurzy pro mládež. Od 17 a 20 hod.

Obec Jimlín: Zájezd do divadla Hybernia - Mefisto. Odjezd autobusu od OÚ Jimlín v 16 hod, od prodejny Coop Zeměchy v 16:05 hod.

Kino Peruc: Cesta domů - romantická komedie navazuje na Vorlovy filmy Cesta z města a Cesta do lesa, vytvoří z nich uzavřenou triologii a završí osudy všech stěžejních postav. Od 19 hod.

Veltěže: Strašidelná stezka odvahy - chceš poznat veltěžská strašidla? Přijď na sál obecního úřadu ve Veltěžích - soutěže, odměny za statečnost. Lampiony s sebou, ať vidíš na strašidla. Od 18 hod.

Hřbitov Koštice: Rozsvěcení svíček na opuštěných hrobech se vzpomínkou na rodinu Šliků a Hryzbilů. Od 17 hod.

SOBOTA 30. ŘÍJNA

KD Zastávka Louny: Taneční pro mládež – Věneček. Od 20 hod.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 14 do 15:30 hod.

Stradonice n. Ohří: Pochod za rozsvícenou dýní - halloweenské masky, lampiony a baterky vítány. Malování na obličej, kreativní dílnička, soutěže, lampionová stezka, pochod k dýni, vypouštění lampionů štěstí. K občerstvení čaj, svařené víno, opékání buřtů, cukrářské výrobky, pro děti odměna. Zve klub žen Stradonice a maminky. Od 16 hod.

Hřivice: Halloweenský průvod. Sraz u „nové“ ulice. Od 18 hod.

Hořany (Zbrašín): Dušičkový halloweenský průvod - sraz na návsi v Hořanech, průvod strašidelných koledníků, příchod do Klubu Podboráci, k průvodu si připravte všechno, co svítí – lampiony, blikačky, baterky, pokud máte, vezměte si strašidelné kostýmy a masky. Pro děti budou připravené halloweenská dílnička, malé občerstvení a soutěž o nejlepší kostým. Od 17 hod.

Dobroměřice: zájezd do divadla - Zájezd na divadelní představení v Paříži bych Tě nečekala, tatínku s Petrem Nárožným do Divadla Palace v Praze. Odjezd od KD Dobroměřice v 17 hod.

NEDĚLE 31. ŘÍJNA

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 13:30 do 15 hod.

Loutkové divadlo Louny: Začarovaný les – loutková pohádka. Od 14.30 hod.

Mírové náměstí Louny: Halloween. Soutěže o nejhezčí masku, MŠ soutěží o nejhezčí dýni, divadlo VeTři. Od 16 hod., průvod k loutkovému divadlu (17.45), ohňostroj.

Hřivice: Den otevřených dveří přístavby hasičské zbrojnice SDH Hřivice. Od 13 hod.

PODBOŘANSKO

PÁTEK 29. ŘÍJNA

Dům dětí a mládeže Podbořany: 29. 10. PODZIMNÍ PRÁZDNINY - hry, soutěže, kvizy. Od 7:30 do 16 hod.

1. Česká společnost Podbořany: PÁTEČNÍ TVOŘENÍ S ANIČKOU - Tvoření vhodné pro děti od 2 do 6 let v doprovodu rodičů. Rodiče si mohou dát kávu či čaj. Děti tvoří vždy na různé téma. Cena za lekci 40 Kč. Začínáme v 15:30 hod.

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Novena k MBÚP, hned po ni mše svatá. V 18 hod.

Strojetice: Halloweenská stezka odvahy – čekají vás stanoviště se strašidelnými úkoly a po zvládnutí úkolů dostane každý odvážlivec odměnu. Masky a lampiony s sebou. Zve osadní výbor Strojetice. U obchodu ve Strojeticích v 18 hod.

Obecní kino Blšany: PRVOK, ŠAMPON, TEČKA A KAREL - Čtyři kamarádi ve středním věku přiznají, že nežijí tak, jak si představovali a rozhodnou se vyřešit svou krizi provokativní hrou... Vstupné 25 Kč. V 18:30 hod.

SOBOTA 30. ŘÍJNA

Město Kryry: DĚTSKÝ HALLOWEEN VZHŮRU ZA STRAŠIDLY - pořádají SDH Kryry a Lekaf Kryry. Pojďte projít tajemnou stezku strašidel. Masky a lampiony jsou vítány. Občerstvení zajištěno, v závěru akce opékání buřtů. V areálu letního kina. Vstup dobrovolný. Od 17 hodin.

Obec Stebno: OSLAVA HALLOWEENU A DUŠIČEK - tvořivá dílnička v hospůdce (14 - 16:30) a průvod s lampióny (od 17:30 hod). Průvod začíná u hospůdky, lampión si vezměte s sebou. Zve osadní výbor. Od 14 hod.

Kněžice: Happy Halloween - v Kněžicích na fotbalovém hřišti, proběhne začátek Halloweenského dne. Dlabání, pochod, soutěže. Všichni zváni, místní, i hosté. S sebou dýně, lampiony a hlavně dobrou náladu! Od 14 hod.

Město Vroutek: HALLOWEEN - dílničky, vydlabávání dýní, průvod s lampiony. Od 16:30 hod.

Zámek Krásný Dvůr: STRAŠIDELNÁ CESTA PARKEM - Kdo se rád bojí, ať dorazí v pátek a v sobotu na Krásný Dvůr a vyrazí na stezku potemnělým parkem. Strašidla se těší na odvážlivce, kteří dokáží splnit jejich poťouchlé úkoly. Vstupenky POUZE PŘES ON-LINE PRODEJ. Od 17:30 do 21 hodin.

Malá Černoc: Halloweenský poklad – Haloweenská procházka, po světýlkách a s pokladem na konci. Těšíme se na vaše kostýmy. Sraz na spodní zastávce, následně malé pohoštění pro děti, svařák pro dospělé. Od 18:30 hod.

Obec Blatno: Halloween 2021 - Sejdeme se v Bílém domě! Občerstvení je zajištěno. Kostýmy nejsou povinné, ale budeme se těšit v jakých maskách dorazíte. Čeká na vás vyřezávání dýní (dýně budou k dispozici v omezeném množství), lampionový průvod, strašidelná stezka a fotokoutek! Od 15 hod.

Město Blšany: HALLOWEENSKÁ STEZKA - Můžete se těšit na tradiční opékání buřtů a strašidelnou stezku. Nezapomeň vhodnou obuv, baterku a dobrou náladu. Dobrovolné vstupné. Start za kinem 18 - 18:30 hodin.

NEDĚLE 31. ŘÍJNA

Město Podbořany: HALLOWEENSKÁ STRAŠIDELNÁ STEZKA - s lampiónovým průvodem. Podmínkou účasti je svítící lampion. Start bude na náměstí v KD Pegas ve vestibulu. Trasa povede městem, k hasičské nádrži, do parku a po Dukelské zpět. Od 16 hodin.

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Nedělní mše svatá. V 9 hod.

Farní kaple Kryry: Mše sv. - každou neděli ve 14 hod.

Kostel Božího Spasitele Podbořany: Otevřeno - nová výstava fotografií Laurencie Heláskové. Kostel otevřen od neděle do čtvrtka v době od 10-12 a 14-16 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video